up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Oakley Flight Deck XM Prizm
  • Play videoOakley Flight Deck XM Prizm
  • Oakley Flight Deck XM Prizm
  • Oakley Flight Deck XM Prizm
  • Oakley Flight Deck XM Prizm
  • Oakley Flight Deck XM Prizm
Oakley
360

Oakley Flight Deck XM Prizm

Oakley Flight Deck XM Prizm

Oakley Flight Deck XM Prizm

Oakley Flight Deck XM Prizm

plus

Oakley Flight Deck XM Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Flight Deck XM Prizm

Oakley-linssin sävyt on suunniteltu tarjoamaan paras yhdistelmä valosuodatusta, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Vuoren näkyvyys voi vaihdella villinä, hilpeydestä sokeuteen kirkkaasta auringonvalosta ja kaikesta välillä. Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskykyisiä objektiiveja, jotka sopivat erityisesti suunniteltuihin perusvärisiin ainutlaatuisiin Iridium®-pinnoitteisiin, jotka on suunniteltu täsmälliseen viritykseen, kontrastia ja tasapainoa valonlähetykseen.

Tärkeä huomautus: Käytä varovaisuutta lisälaitteiden asentamisessa / poistamisessa. Naarmuuntuneita linssejä ei voi palauttaa eikä niitä ole suojattu Oakleys-takuuseen

Ominaisuudet:

Kaikki Oakley-linssit tarjoavat HDO®-tekniikkaa, jolla on seuraavat edut:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitelu: Tavallisilla linssillä esineet eivät todellakaan näe niitä. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivosi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-linssit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm: iin asti.

Tekniset tiedot:

Valonlähde: 90%

Kevyet olosuhteet: Lumikuuroja ja lumikuuroja

Kontrasti: Neutraali


Oakley Flight Deck XM Prizm erikoistarjous on sinua varten! Käy snowinn:ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. snowinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Oakley, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Suojalasit ja aurinkolasittuotteet.

Ominaisuudet Oakley Flight Deck XM Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up