up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Flight Deck Prizm
  • Oakley Flight Deck Prizm
Oakley

Oakley Flight Deck Prizm

plus

Oakley Flight Deck Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Flight Deck Prizm

Oaklaey linssi sävyjä on suunniteltu tarjoamaan parhaan yhdistelmän valon suodatus, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Näkyvyys vuorella voi vaihdella villisti, alkaen socked tuiskut ja päivänselvää kirkkaassa auringonvalossa, ja kaikkea siltä väliltä.


Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskyvyn linssit, jotka vastaavat erityisesti suunniteltu pohja sävyjä ainutlaatuisia Iridium® pinnoitteita, joiden tarkoituksena on tarkasti virittää, kontrastia ja tasapainoa valonläpäisy.Tekniikka:


PRIZM:

Prizm on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm linssit tarjoavat ennennäkemättömän valvonnan valonläpäisyä tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja näkyvyyden parantamiseksi.


Onko Oakley Flight Deck Prizm etsimäsi tuote? snowinn:sta löydät kaikenlaisia Linssittuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Oakley on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet hiihtoverkkokaupasta.

Ominaisuudet Oakley Flight Deck Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Oakleyltä on hyvä laatu

-

Voi suositella tätä lasia rinteiden tummemmille ja pilvemmille päiville. He tekevät työtään ja poikkeavat enemmän siellä, mikä toimittaa aina Oakleyn huippulaatua ja hyvää lasia, jotta se ei väsyisi.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up