`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Canopy

  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Tuotekuvaus Oakley Canopy

Yli 4 vuoden hellittämättömän innovaation jälkeen tämä kokoelma kunnioittaa Oakley-tekniikan alkuperäisiä testilentäjiä, jotka etenivät korkeammalle. He ovat legendaarisia hiihtäjiä ja ratsastajia, jotka asettivat mahdollisuuden uusille rajoille ja innoittivat meitä tekemään samoin tekniikan kanssa. Hehkutimme hihnat alkuperäisellä Factory Pilot -logoamme ja varkain, sävyisin värein.

Canopy ™ -toiminnon avulla voit suurentaa näkökenttääsi tinkimättä tinkimättömyydestä. Laajennettu reuna auttaa kaikkia kuluttajia näkemään enemmän ajotavasta riippumatta kilpailusta risteilijöihin. Suuri koko on suunniteltu toimimaan moitteettomasti useimpien kypärätyyppien ja -kokojen kanssa.

Prizm ™ Snow Oakleyn ainutlaatuinen linssitekniikka, joka on suunniteltu auttamaan sinua näkemään kontrasti vuorella erilaisissa haastavissa valo- ja lumiolosuhteissa.

Oakleyn ainutlaatuinen linssitekniikka, joka on suunniteltu auttamaan sinua näkemään kontrasti vuorella erilaisissa haastavissa valo- ja lumiolosuhteissa.

SISÄLTÄÄ:
1 x Canopy ™ -tehtaan pilotti pimennyslasilasi
1 x mikropussi


Osta Oakley Canopy markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Suojaukset lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Oakley Canopy:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Oakley Canopy

Sukupuoli
Ikä
Linssikategoriat
Linssityyppi
OTG
Suoja-aste
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (23)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erittäin hyvä tuote, toimitus oli odotettua.

Hyvä tuote ja kilpailukykyinen hinta

-

Kilpailukykyinen hinta, upea tuote, vähän myöhässä, mutta kohtuullinen toimituspäivä. Olen tyytyväinen tähän.

Super tarjous

-

Loistava tarjous, lasit näyttävät kauniilta

Oakley-katos

-

Paras linssi hiihtoon, parantaa kontrastia ja selkeyttä. Omistan myös Prism Rose ja Black, ja ne todella muuttivat turvallisuustunnettani rinteessä. Ne sopivat täydellisesti Oakley Mod 5: een, ja olen varma, että niitä linssejä yleisiin olosuhteisiin käytän eniten. En voi odottaa aloittamista :)

Upea tuote

-

se näyttää hyvältä, en voi odottaa kokeilla sitä

Kesäkauppa!

-

Täydellinen suojalasisarja edulliseen hintaan; saattavat saada koko sarjan sellaisena kuin niitä on tarjolla. Se voi olla vanhempi muotoilu, mutta silti enemmän kuin toimiva, ja ellet halua kehyksetöntä kokemusta (huomattavasti korkeammilla kustannuksilla), ne toimivat yhtä hyvin - Oakley Snow Prism on loistava linssi, joka kattaa kaikki olosuhteet.

Loistavat suojalasit

-

Nämä suojalasit ovat upeita, osa vanhempaa Oakley-sarjaa, mutta päivitetyillä Snow Prism -linsseillä. Istuu täydellisesti Bolle-kypäräni kanssa ja linssit ovat erinomaisia erittäin kirkkaalle auringonvalolle. Lumipalvelut olivat hienoja, tavarat toimitettiin nopeasti ja seurattiin helposti!

Hyvä tuote

-

Sopii hyvin!

Suuri ostaa

-

Erinomainen naamio, se on toinen ostamani. Sillä on erittäin hyvä näkökenttä. linssit eivät sumuudu, hinta on edullinen ja Oakleyn laatu on kiistaton.

Oakley katos hi vaaleanpunainen

-

Etsin hyvää linssiä pilvisiin ja pilvisiin olosuhteisiin, vertailin laajasti useiden tuotemerkkien linssejä. Hi pinkki voitti, toinen oli smith chromapop keltainen.

Hyvä

-

Oikein hyvä.

Loistava

-

Erinomainen naamio, poikkeuksellinen näkyvyys. Suosittelen sitä.

Minä pelastuin

-

Suojalasit ovat tarvikkeita. Se on erittäin hyödyllinen, koska se on saatavana halvalla hinnalla. Se on japanilainen toimisto, joka ei tarjoa paljon tukea ja myy kalliilla palkkioilla. Mieti sitä!

Hyvää vastinetta rahalle

-

Ajasta huolimatta tämä malli on edelleen kilpailukykyinen. Erinomainen linssin laatu, sopii täydellisesti suurille kasvoille ja erityyppisille koteloille. Nauha on tarpeeksi pitkä, jotta se ei kiristy liikaa. Hyvä valinta.

Niin paljon visioita!

-

Palaan edelleen Oakley Canopy -malliin, koska se antaa sinulle niin paljon näköä ja sopii hyvin pieneen kasvoihini ilman nenärakoa. Ostin sen myös siksi, että minulla on aiemmin hämärälinssejä tälle mallille ja halusin jatkaa vanhojen linssideni käyttöä. Ainoa asia tässä mallissa on, että linssejä on vaikea palata takaisin sisään, kun vaihdat niitä. Mutta jos et ole huolissasi linssien vaihtamisesta tai vie hieman enemmän aikaa linssien vaihtamiseen, niin tämä suojalaski on täysin sen arvoinen.

Kommentti

-

Sopii täydellisesti Oakleyn kypärään mod5

A1

-

yksi parhaista, prizm-objektiivi on awsome

Paras suojalasit minulla oli

-

Suuri suojalasit, jotka ovat erittäin mukavia. Ne antavat sinulle mahdollisuuden näkyvämpiä, kun veistetään alas vuorelta.

Hyvä

-

Maski sopii useimmille hiihto. Ilmanvaihto on keskiarvon yläpuolella, lähes mitään hätää. Kestävä rakenne, kuten odotettavissa Oakley.

Loistava tuote

-

Suuri maski: näkyvyys on parempi verrattuna keskimäärin maski, suuri kontrasti. Odotetusti. Voit myös silmälaseja alla ilman epämiellyttäviä tuntemuksia, mikä on iso plussa.

Oakley katos

-

Super Mask !!! Täydellinen näkymä ja näkyvyys !!

Suositeltava

-

Site top tarjoavat hyvä tuote. Suosittelen.

Linssi

-

Hei Onkohan tämä malli asennettu PRIZM linssi.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, voit valita version linssin Prizm kategoriassa valikosta. Tervehdys.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje