`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Canopy

Oakley Canopy

Oakley Canopy

Oakley Canopy

  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Tuotekuvaus Oakley Canopy

Ominaisuudet:

Optisesti oikea Dual Vented Lens F3 Anti sumu pinnoite

Huomaamaton runko lovet temppelissä yhteensopivuuden useimpien RX silmälasien kehyksiä

Oakleys patentoitu O Flow Arch mahdollistaa helpon hengitys ja rajoittamaton ilmavirta

Injection Molded polykarbonaatti äärimmäisen paineen luoda tarkka ääriviivat optisesti oikea geometria

Joustava O Matter ™ runko mukautuu kasvosi optimaalinen mukavuus ja istuvuus

Tekniset tiedot:

Light Transmission: 20%

Light Ehdot: kirkasvalolaite

Kontrasti: Lisääntynyt

tekniikka:

High Definition Optics®: High Definition Optics® (HDO®) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeissa American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

PRIZM ™: Prizm ™ on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm ™ linssit tarjoavat ennennäkemättömän ohjaus Valonläpäisevyysarvo tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja parantaa näkyvyyttä.


Älä odota enää ostaaksesi Oakley Canopy reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, snowinn:sta löydät myös muita Laskettelulasit tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Oakley Canopy ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Laskettelulasit tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Oakley Canopy

Asiakasarvostelut ja kysymykset (23)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erittäin hyvä tuote, toimitus oli odotettua.

Hyvä tuote ja kilpailukykyinen hinta

-

Kilpailukykyinen hinta, upea tuote, vähän myöhässä, mutta kohtuullinen toimituspäivä. Olen tyytyväinen tähän.

Super tarjous

-

Loistava tarjous, lasit näyttävät kauniilta

Oakley-katos

-

Paras linssi hiihtoon, parantaa kontrastia ja selkeyttä. Omistan myös Prism Rose ja Black, ja ne todella muuttivat turvallisuustunnettani rinteessä. Ne sopivat täydellisesti Oakley Mod 5: een, ja olen varma, että niitä linssejä yleisiin olosuhteisiin käytän eniten. En voi odottaa aloittamista :)

Upea tuote

-

se näyttää hyvältä, en voi odottaa kokeilla sitä

Kesäkauppa!

-

Täydellinen suojalasisarja edulliseen hintaan; saattavat saada koko sarjan sellaisena kuin niitä on tarjolla. Se voi olla vanhempi muotoilu, mutta silti enemmän kuin toimiva, ja ellet halua kehyksetöntä kokemusta (huomattavasti korkeammilla kustannuksilla), ne toimivat yhtä hyvin - Oakley Snow Prism on loistava linssi, joka kattaa kaikki olosuhteet.

Loistavat suojalasit

-

Nämä suojalasit ovat upeita, osa vanhempaa Oakley-sarjaa, mutta päivitetyillä Snow Prism -linsseillä. Istuu täydellisesti Bolle-kypäräni kanssa ja linssit ovat erinomaisia erittäin kirkkaalle auringonvalolle. Lumipalvelut olivat hienoja, tavarat toimitettiin nopeasti ja seurattiin helposti!

Hyvä tuote

-

Sopii hyvin!

Suuri ostaa

-

Erinomainen naamio, se on toinen ostamani. Sillä on erittäin hyvä näkökenttä. linssit eivät sumuudu, hinta on edullinen ja Oakleyn laatu on kiistaton.

Oakley katos hi vaaleanpunainen

-

Etsin hyvää linssiä pilvisiin ja pilvisiin olosuhteisiin, vertailin laajasti useiden tuotemerkkien linssejä. Hi pinkki voitti, toinen oli smith chromapop keltainen.

Hyvä

-

Oikein hyvä.

Loistava

-

Erinomainen naamio, poikkeuksellinen näkyvyys. Suosittelen sitä.

Minä pelastuin

-

Suojalasit ovat tarvikkeita. Se on erittäin hyödyllinen, koska se on saatavana halvalla hinnalla. Se on japanilainen toimisto, joka ei tarjoa paljon tukea ja myy kalliilla palkkioilla. Mieti sitä!

Hyvää vastinetta rahalle

-

Ajasta huolimatta tämä malli on edelleen kilpailukykyinen. Erinomainen linssin laatu, sopii täydellisesti suurille kasvoille ja erityyppisille koteloille. Nauha on tarpeeksi pitkä, jotta se ei kiristy liikaa. Hyvä valinta.

Niin paljon visioita!

-

Palaan edelleen Oakley Canopy -malliin, koska se antaa sinulle niin paljon näköä ja sopii hyvin pieneen kasvoihini ilman nenärakoa. Ostin sen myös siksi, että minulla on aiemmin hämärälinssejä tälle mallille ja halusin jatkaa vanhojen linssideni käyttöä. Ainoa asia tässä mallissa on, että linssejä on vaikea palata takaisin sisään, kun vaihdat niitä. Mutta jos et ole huolissasi linssien vaihtamisesta tai vie hieman enemmän aikaa linssien vaihtamiseen, niin tämä suojalaski on täysin sen arvoinen.

Kommentti

-

Sopii täydellisesti Oakleyn kypärään mod5

A1

-

yksi parhaista, prizm-objektiivi on awsome

Paras suojalasit minulla oli

-

Suuri suojalasit, jotka ovat erittäin mukavia. Ne antavat sinulle mahdollisuuden näkyvämpiä, kun veistetään alas vuorelta.

Hyvä

-

Maski sopii useimmille hiihto. Ilmanvaihto on keskiarvon yläpuolella, lähes mitään hätää. Kestävä rakenne, kuten odotettavissa Oakley.

Loistava tuote

-

Suuri maski: näkyvyys on parempi verrattuna keskimäärin maski, suuri kontrasti. Odotetusti. Voit myös silmälaseja alla ilman epämiellyttäviä tuntemuksia, mikä on iso plussa.

Oakley katos

-

Super Mask !!! Täydellinen näkymä ja näkyvyys !!

Suositeltava

-

Site top tarjoavat hyvä tuote. Suosittelen.

Linssi

-

Hei Onkohan tämä malli asennettu PRIZM linssi.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, voit valita version linssin Prizm kategoriassa valikosta. Tervehdys.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje