up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Canopy Prizm
  • Oakley Canopy Prizm
Oakley

Oakley Canopy Prizm

plus

Oakley Canopy Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Canopy Prizm

Korvaava linssit on valmistettu palkkio Plutonite linssin materiaali, innovaatio, joka estää 100% kaikista UV-säteilyä. Oakleyn CAD / CAM tekee linssinvaihtoa yksinkertainen, mutta maksimoi törmäyssuoja, kun linssit on asennettu. Saat valitse suojalasit, valitse valinnainen Iridium Linssin pinnoite minimoida häikäisyä ja virittää valonläpäisy.Tekniikka:


Iridium:

Suunniteltu tasapainottamaan valon läpäisyä ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio Linssin pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideista. Sitä on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi visio lähes mitä tahansa valaistusolosuhteissa.


PRIZM:

Prizm on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm linssit tarjoavat ennennäkemättömän valvonnan valonläpäisyä tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja näkyvyyden parantamiseksi.


Löydä suosikki Suojalasit ja aurinkolasitmallisi ja nauti hiihtosta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Oakley Canopy Prizm:n. Jos sinulla kysyttävää Oakley Canopy Prizm:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä hiihtoasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Oakley Canopy Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up