up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130
  • Play videoNordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130
  • Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130
Nordica
360

Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130

plus

Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130

Tuotekuvaus Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130

Klo Nordica luomme monot että sekä sopivat ja esiintymään korkeimmalla tasolla.


Tämä engrained filosofia oli edessä ja keskellä kehittämiseen ja suunnitteluun kaikkien uusien Dobermannien GP-sarjan.


Aloittaen maasta ylös, käyttämällä sekä kaikkein uusinta teknologiaa ja yli 75 vuoden boot suunnittelu ja kehittäminen osaamista rakentaa kaikkein anatomiset korkean suorituskyvyn boot markkinoilla, Nordica ylpeänä esitellä dobermanni GP.


Innoittamana ja syntynyt kilpa, dobermanni GP ominaisuuksia 98mm mono pistetään pu suorituskykyä kuori suunnittelu, intuitiivinen helppo pääsy vaiheessa,

kaikki uudet korkean suorituskyvyn custom korkki linjaliikennettä, Full Motion Pivot yhdenmukaistaminen järjestelmä ja vallankumouksellinen uusi Power-ohjain hihna muotoilu.


Nordica pakattu paras 75 vuotta boot rakennuksen kokemuksen Dobermannien GP luoda korkean suorituskyvyn kokemus hiihtäjiä rakastaa.


viimeinen (mm) 98 flex 130


liner tyyppi / tyyli


RACE GP CORK FIT


teknologiat


POWER DRIVER 60 mm


FULL MOTION PIVOT


BBF (BOOT asentajan paras ystävä)FULL MOTION PIVOT:

Canting uusittu


Uusi työkalu, kun räätälöinnin saappaat suorituskykyä seuraavalle tasolle.

Full Motion Pivot kahtena asetuksia. Classic tai "OFF" (koska se tulee ulos laatikosta) ja Responsive tai "ON", jonka avulla ranneke pyöriä ulospäin 2mm on tuottaa enemmän valtaa ja valvontaa.


VALINNAISET CUFF räätälöinti KOROST VOIMANSIIRTO reunaan SKI LISÄVARUSTE viritys Maksimaalinen tehokkuus mekaanisen edun + CUSTOM TULOS


POWER DRIVER 60 mm


Nordican patentoitu -virtaohjaimella ei ainoastaan ​​luo täydellinen avioliitto ylemmän ranneke ja ylemmän liner, joiden avulla ne voivat yhtenäisesti ja tehokkaasti toimivat yhtenä, se pu rakentaminen otollisia ovat täysin muokattavissa.


KASVOI VOIMANSIIRTO HIGH PERFORMANCE

+ CONTROL

+ Räätälöinti


UUSI LINER korkilla FIT TECHNOLOGY


Pohjalta osoittautunut luonnon suoritusarvot korkki, Nordica pyrkii edelleen kirjekuori silmiinpistävää täydellinen tasapaino mukavuutta, suorituskykyä ja räätälöinnin sen palkittu vaipat. Kaikki uuden mukautetun korkin mukautuva vyöhyke muoto, uudet yhtenevät kantapää pocket suunnittelu ja kaikki uudet kielen grafiikalla Kaikki tekevät tarkkoja, moderni ja viihtyisä liner että markkinat on pyytänyt.


CORK räätälöinti Suoraan VOIMANSIIRTO + COMFORT


UUSI BUCKLES


Nordican hiljattain suunnitella intuitiivisen soljet joko muotoilla ylös tai alas, antaa sinulle entistä tehokkaampi hyödyntäminen joko auki tai sulkea solkia helpommin.


UUSI SERVOLOCK COMFORT + TOIMINTA


UUSI TOE LAATIKKORAKENNE


MODERN TOE LAATIKKORAKENNE + SÄÄ GUARD DESIGN


UUSI ZEPPA (WEDGE)


Tämä boot board on tarkoitus saavuttaa optimaalisen luonnollisen hiihto kantaa rampin kulma on 3 ° 7 '(koosta 26.5). Myös parantaa suorituskykyä olemme lisänneet boot hallituksen alustan 2 mm parantaa valvontaa ja lisätä voimansiirto reunaan ski.


RACING ZEPPA KEHITYS + CONTROL


Haluatko ostaa Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130:n? Olet oikeassa paikassa! snowinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Laskettelu malleja. Tutustu nyt uusiin Hiihtokengät tarjouksiimme snowinn:ssa. Näitä Nordica-merkkisiä Laskettelu tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Nordica Alppihiihtokengät Dobermann GP 130

Flex-indeksi
Taitotaso
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up