up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Merrell Jungle Moc
  • Play videoMerrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
Merrell
360

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

plus

Merrell Jungle Moc

Tuotekuvaus Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc -kengillä on mokasiinityyli, joka antaa heille tyylikkäämmän kosketuksen päivittäiseen toimintaan kaupungissa jättämättä vuoristokenkien ominaisuuksia erinomaisella otteella, mukavuudella, suojauksella, joustavuudella ja pehmustuksella .

Nämä mokasiinimekot on valmistettu M Select GRIP -pohjallisesta, joka tarjoaa pitoa ja tarttuvuutta monilla maastoilla 3 mm: n nastojensa ansiosta. Valettu EVA-välipohja vastaa pehmusteiden ja vakauden tarjoamisesta, kun taas kantapäässä oleva Merrell-ilmatyyny suojaa teräviltä esineiltä.

Kinetic FIT BASE -pohjallinen tarjoaa maksimaalisen joustavuuden parempaan liikkumisvapauteen. Näiden vapaa-ajan kenkien päällinen on valmistettu kiiltävästä Nubuck-nahasta, joka kestää kulutusta ja antaa myös muodollisen ilmeen. Ne sopivat helposti joustavan kauluksen ansiosta.

Brändille ominaisella vuoristityylillä Merrell suunnitteli erittäin monipuolisen Jungle Moc-mokkasiinin, jossa on sileä mokkanahkainen yläosa ja Merrell Air Cushion ™ -jalat jalkatilassa ylimääräisen tuen antamiseksi mukavuudesta vuoristo- tai kaupunkimatkoilla.

OMINAISUUDET:

Sian mokkanahka päällinen.

Kinetic Fit ™ BASE irrotettava muotoiltu pohjallinen joustavaa tukea varten.

Kompressiovalettu EVA-jalkakehys tarjoaa pehmusteen.

Kantapäässä oleva Merrell Air Cushion ™ imee iskun ja lisää vakautta.

M Select GRIP ™ virittää jokaisen ulkopohjan kestävällä vetovoimalla, joka tarttuu mihin ja milloin tarvitset.

3 mm varren syvyys.
snowinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia hiihto tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Merrell Jungle Moc? Olet onnekas, sillä snowinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Vapaa-aika kategoriassa, tarjoamme muita hiihto tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Merrell Jungle Moc

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä selkäkipuihin

-

Minulla on kolme paria Merrel Jungle Mocsia. Tämä johtuu siitä, että niissä on voimakkaat kantapääkaaret, jotka muotoutuvat täydellisesti jalkojeni muotoon. Tämän tyyppisten kenkien käyttö on osunut samaan aikaan, kun kätevyys on palautunut täydellisesti. Nämä kengät ovat erittäin mukavat ja auttavat lämmön säätelyssä, joten jalkojeni lämpötila on oikea.

Hyvät kengät

-

Erittäin mukavat kengät. Vankka muotoilu. Pohja erittäin tehokkailla helpotuksilla

Arvostelu

-

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostan Merrell -kenkiä, olen niin tyytyväinen siihen ja ostan varmasti toisen parin, joka muuttaa

Merrells

-

Olen ostanut Merrelliä vuosia. Olen varma, että ne ovat hienoja, jos saan ne koskaan.

Upeat kengät

-

Ostin nämä korvaamaan parini, joka minulla on ollut monta vuotta ja ovat melkein kuluneet. Nämä olivat erittäin mukavia alusta alkaen ja ovat pysyneet niin tänään. Uudet tuntevat saman. Paras kunto minulla on koskaan ollut.

Arviointi

-

Erittäin klassinen muotoilu, mutta erinomaisella pohjalla ja erittäin mukavalla. Erinomainen viimeistely ja ammattitaito.

Suuri meille isoilla jaloilla

-

Hauskaa, että voit käyttää sekä töissä että vapaa-ajalla. Mukava myös meille suuremmilla jaloilla (49). Tämä on kymmenes parini eikä ehdottomasti viimeinen.

Ok toimistossa

-

Nopea toimitus ja mukavat kengät

Luotettavasti

-

Universaali tukevat kengät kaupunkiin.

Jungle moc

-

Minulla ei ole muita kenkiä useita vuosia! Paras mennä ulkona kesällä tai talvella!

Merellin viidakko

-

100%

Ei vielä

-

100%

Minun ihanteellinen vaelluskenkä.

-

Täydellisesti istuva ja erittäin hyvä juoksukengät varten terveyttä edistävän urheilu kävellä erittäin edulliseen hintaan. Oikeat ja nopea toimitus. Suositellaan !!!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up