up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Merrell Jungle Moc
  • Play videoMerrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
  • Merrell Jungle Moc
Merrell
360

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc

plus

Merrell Jungle Moc

Tuotekuvaus Merrell Jungle Moc

Merrell Jungle Moc -kengillä on mokasiinityyli, joka antaa heille tyylikkäämmän kosketuksen päivittäiseen toimintaan kaupungissa jättämättä vuoristokenkien ominaisuuksia erinomaisella otteella, mukavuudella, suojauksella, joustavuudella ja pehmustuksella .

Nämä mokasiinimekot on valmistettu M Select GRIP -pohjallisesta, joka tarjoaa pitoa ja tarttuvuutta monilla maastoilla 3 mm: n nastojensa ansiosta. Valettu EVA-välipohja vastaa pehmusteiden ja vakauden tarjoamisesta, kun taas kantapäässä oleva Merrell-ilmatyyny suojaa teräviltä esineiltä.

Kinetic FIT BASE -pohjallinen tarjoaa maksimaalisen joustavuuden parempaan liikkumisvapauteen. Näiden vapaa-ajan kenkien päällinen on valmistettu kiiltävästä Nubuck-nahasta, joka kestää kulutusta ja antaa myös muodollisen ilmeen. Ne sopivat helposti joustavan kauluksen ansiosta.

Brändille ominaisella vuoristityylillä Merrell suunnitteli erittäin monipuolisen Jungle Moc-mokkasiinin, jossa on sileä mokkanahkainen yläosa ja Merrell Air Cushion ™ -jalat jalkatilassa ylimääräisen tuen antamiseksi mukavuudesta vuoristo- tai kaupunkimatkoilla.

OMINAISUUDET:

Sian mokkanahka päällinen.

Kinetic Fit ™ BASE irrotettava muotoiltu pohjallinen joustavaa tukea varten.

Kompressiovalettu EVA-jalkakehys tarjoaa pehmusteen.

Kantapäässä oleva Merrell Air Cushion ™ imee iskun ja lisää vakautta.

M Select GRIP ™ virittää jokaisen ulkopohjan kestävällä vetovoimalla, joka tarttuu mihin ja milloin tarvitset.

3 mm varren syvyys.
Merrell Jungle Moc:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt snowinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Merrell Jungle Moc:lla on Merrell:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Vapaa-aika kategorian Miesten kengät tuotteilla.

Ominaisuudet Merrell Jungle Moc

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Vuosia

-

Jo monta vuotta samaa mallia käyttäny. Aina uusi hakinta menee jännäksi, mistä ja mihin hintaa. Nyt löysin hyvän myyjä, kengä kohtuu hintaisen, palvelu hyvä ja nopea toimitus. Kiitos!!

Mahtava

-

Tämä on toinen parini ja tiesin jo, että nämä olivat hienoja. Ne näyttävät painavilta, mutta eivät. Upeat jokapäiväiset kengät. ja kevyille vaelluksille. Rakastan näitä ja todella edulliseen hintaan.

Arvostelu

-

Olen pitänyt Snowinnia poikkeuksellisena käsitellä myös hinnoittelua ja säännöllisiä lähetyksiä

Kauniit pumput

-

Yllättävää mukavuutta. Monipuolinen käyttö. Harvinainen muotoilu kengille, joissa ei ole nauhoja, liu'uta eteenpäin seisomalla jäykällä kantapäällä ja erittäin oikealla tuella.

Suuri

-

Erinomainen vastine rahalle.

Suuri

-

Mukavat ja vedenpitävät kengät. suositeltava

Merell viidakko

-

Ne sopivat erinomaisesti. Muodollinen ja rento.

Hyvä allroundschuh

-

WEAR THIS SHOE MERELLIN VUODEN VUODEN VASTAAVUUS OIKEUDELLINEN ALLROUNDSHIRT AINA TILAUS HALF BIGGER

Melko erinomainen

-

Se on hienoa, ja lopeta sopiva matkalle tai toimistoon.

Suositeltava

-

Lisää uudelleen. Vastaa toimituksessa

Uudestaan ​​ja uudestaan ​​!!!!

-

Musta ne näyttävät melkein tyylikäs ja minne tahansa: Töissä, pääasiassa, ja matkustaminen. Monta vuotta olen ostaa aina JungleMoc Merrell. Olin siis jo Euroopassa ja matkustaa ympäri maailmaa: autiomaasta Tunisiassa on vuoristossa Sveitsissä, mistä tulivuoria Sisiliassa kuin Indonesiassa, Kiinassa, Mongoliassa, Skandinaviassa ja Unkari jne minua kengät koskaan pettänyt. Molemmat vaellus, sekä illalla pääasiassa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up