`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Marker

Marker Griffon 13 ID

  • Marker Griffon 13 ID
  • Marker Griffon 13 ID
  • Marker Griffon 13 ID

Marker Griffon 13 ID

Tuotekuvaus Marker Griffon 13 ID

Griffon 13 ID:

Pro freeride-sitova kevyempiä ratsastajia varten, erittäin monipuolinen Sole.ID: llä, yli 76 mm: n leveydelle.

Sole.ID:

Yksi sitova, kaksi käynnistysnormia: riippumatta siitä, mitä bootia käytät, kaikki Marker SOLE.ID-sidokset ovat yhteensopivia kaikenlaisten suksien kanssa! Halutessasi alppihiihtäjät tai saappaat, joilla on kiertelevä pohja, SOLE.ID: llä, sidokset voidaan säätää sekunneissa. Salaisuus on korkeussäädettävä luistelevy; helppo käsitellä ja tietysti tarjota tinkimätöntä suorituskykyä. SOLE.ID noudattaa ISO 5355 (alppihiihtokengät) ja ISO 9523 (saappaat touring-pohjalla).

Jesterin kevyempi versio, joka tarjoaa samat ominaisuudet nuoremmille ja kevyemmille ratsastajille, on yksi markkinoiden monipuolisimmista freeride-sidoksista, joka on valmistettu edistyksellisistä asiantuntijoiden hiihtäjiin. Sen SOLE.ID-tekniikka sallii sitomisen joko AT- tai Alpine-pohjaisten normien mukauttamiseksi. Griffon 13 ID: n yläosassa ei ole vetäviä ruuveja ja keskitetty vauhtipaino: ristikkäinen akselin jousi ja kompakti asennusjohto lyhyeen sidontaan, joka sopii pyörii ja kierretään. Suositellaan suksien yli 76 mm, saatavana 90-, 110- ja 120 mm jarrujen kanssa 2 värin yhdistelmässä.

Tekniset tiedot:

Paino:

2032 g (90)

2038 g (110)

2044 g (120)

Din / ISO-alue: 4,0 13,0

Recom. Hiihtäjät Paino: <120 kg

Jalustan korkeus ilman hiihtoa: 22 mm

Toe Järjestelmä: Triple Pivot Elite 2

AFD-liukulevy: Ruostumaton teräs, korkeussäädettävä

Astu kantapäähän: Inter Pivot 2

tekniikka:

AFD ruostumaton teräs:

Kaikki MARKER-sidokset on varustettu siirrettävällä AFD (anti-kitkalaitteella), joka johtaa erittäin tarkkaan vapautumiseen lähes likaa, lunta ja jäätä! AFD: n yksilöllinen säätö sovellusalueelle takaa täydelliset toiminnot kilpa-ajoista, lasten sidoksista tai hiihtoretkista.

Inter Pivot Heel:

Upea kantapäärakenne tarjoaa erinomaisen pidätystehon vapaaseen ratsastukseen, jossa on DIN / ISO 6 16. Inter pivot-kanta ohjaa voiman voimia kimmokulmassa, mikä parantaa pito-tehoa ja pienentää esipäästöjä.

Triple Pivot Elite Toe:

Varsirakenne DIN / ISO-standardilla Z 18: een saakka mahdollistaa vaikuttavan pysyvyyden freeridingin aikana. Varren kärki työnnetään vaakasuoraan ja 5 ° kaltevalla yksillä levyllä se tuottaa suurimman energian imeytymisen varhaisen vapautumisen riskin vähentämiseksi. Suuri tukipinta optimoi voimansiirron ja mahdollistaa suuria rasituksia ja kantoja. Niiden painon suhteen tämän tekniikan takat eivät saavuta koskaan ennen suorituskykyä.


Marker Griffon 13 ID:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Marker:n tuotteista ja muista hiihtotuotteista, tsekkaa myös Talviurheiluvarusteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme snowinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Marker Griffon 13 ID

Sukupuoli
Ikä
Jarrujen leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Marker griffon 13 tunnus

-

Erinomainen kiinnitys, Super tyytyväinen ostoni.

Paras valinta

-

hyvä hinta

Parhaat siteet

-

Joka kerta kun saan uusia suksia, asennan nämä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje