up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMarker Crampon Kingpin 90mm
  • Marker Crampon Kingpin 90mm
Marker

Marker Crampon Kingpin 90mm

plus

Marker Crampon Kingpin 90mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Marker Crampon Kingpin 90mm

Super kevyt anodisoitua alumiinia jääkenkä varten TOUR siteet sekä ratsastaa ja patikoida siteet. Toisin kuin muut järjestelmät asennusasento Tour siteet on oikea alla kaari, jotta mahdollisimman painetta ja helpottaa vaellus vuoksi optimaalinen jääkenkä asentoon.

Etsitkö Marker-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Marker Crampon Kingpin 90mm:a? snowinn:sta, löydät täyden Suksisiteet tuotekokoelman ja hiihto tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme snowinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin hiihtotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Marker Crampon Kingpin 90mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Crampon-merkki

-

Erinomainen tuote, vankka ja helppo asentaa ja sopii täydellisesti suksiini, joiden keskipiste on 88 (otin 90). Toimitus aikataulussa ... erittäin suositeltava

Markkerin iskunvaimennin 90mm

-

nopea toimitus, kiinteä laatu, helppo asennus, alkuun!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up