up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoMarker Crampon Kingpin 90-105mm
  • Marker Crampon Kingpin 90-105mm

Marker Crampon Kingpin 90-105mm

plus
Marker

Marker Crampon Kingpin 90-105mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Marker Crampon Kingpin 90-105mm

Super kevyt anodisoitua alumiinia jääkenkä varten TOUR siteet sekä ratsastaa ja patikoida siteet. Toisin kuin muut järjestelmät asennusasento Tour siteet on oikea alla kaari, jotta mahdollisimman painetta ja helpottaa vaellus vuoksi optimaalinen jääkenkä asentoon.

Juuri nyt, Marker Crampon Kingpin 90-105mm on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. snowinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Suksisiteet katalogista Tarvikkeet ja varaosat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Tarvikkeet ja varaosat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Marker Crampon Kingpin 90-105mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Crampon-merkkikahva

-

Nopea toimitus ja hyvä viestintä

Nopea toimitus, nopea arvostelu ...

-

Saapui nopeasti. Minun piti allekirjoittaa paketti ja olin onneksi kotona. Tarkistuspyyntö tuli ennen kuin pystyin käyttämään tuotetta kentällä, mutta ne kiinnittyvät tappisideisiin ja suksiin (99 mm @ puolivälissä).

Marker kingpin ankara rauta 105mm

-

Toimitus yllättävän nopeaa. Jääkenkä työ täydellisesti ja ne voidaan helposti ja nopeasti työnnetään Kingpin. Marker, yksinkertaisesti hyvä!

Hyvä

-

Vert hyvä asia.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up