`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Line

Line Remote Pack 25L

Line Remote Pack 25L

Line Remote Pack 25L

Line Remote Pack 25L

Line Remote Pack 25L

  • Line Remote Pack 25L
  • Line Remote Pack 25L
  • Line Remote Pack 25L
  • Line Remote Pack 25L
  • Line Remote Pack 25L
  • Line Remote Pack 25L

Line Remote Pack 25L

Tuotekuvaus Line Remote Pack 25L

Stash, ja mene pois! Remote Pack sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet taaksepäin suuntautuvasta hiihtopakkauksesta, minkä jälkeen se muuntuu helposti tyylikäksi, urheiltavaksi jokapäiväiseksi säkiksi. Kaukosäätimen mukana toimitetaan säädettävä tai kokonaan irrotettava lantiovyö, sisätiloissa käytettävät varusteet ja vedenpitävät vetoketjut.

Ominaisuudet:

Diagonaaliset hihnakorvakkeet

Hydrausholkki

Fleece-suojalasit / mediatasku

Mesh sivutaskut

Puristushihnat


Rakastatko hiihto:a? Hanki oma Line Remote Pack 25L ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Line:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Laukut ja reput tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman hiihto mallit, useimmat Reput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Line Remote Pack 25L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Line-etäpakkausreppu

-

Upea tuote, sitä voidaan käyttää sekä skialpiin että kannettavan tietokoneen kantamiseen. Erinomainen ammattitaito, suuret aukot ja tilavat taskut, joihin pääsee helposti käsiksi. Upea tuote !!!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje