up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Level Käsineet Force
  • Play videoLevel Käsineet Force
  • Level Käsineet Force
Level
360

Level Käsineet Force

plus

Level Käsineet Force

Tuotekuvaus Level Käsineet Force

Käsineet suunniteltu GORE TEX® lisää + Gore aktiivinen tekniikka tarjoavat tehostettuun mukavuutta vieläkin laajempi toiminta tasoilla. Koko järjestelmä on sisävuori, kalvo, ja ulompi materiaali on optimoitu parantavat hengittävyyttä.

tekniikka:

GORE TEX® Käsineet + Gore aktiivinen Technology: käsineet suunniteltu GORE TEX® lisää + Gore aktiivinen tekniikka ovat kestävästi vedenpitävä tuulenpitävä ja hengittävä - taattu. Koko järjestelmä on sisävuori, kalvo ja ulompi materiaali on optimoitu parantavat hengittävyyttä. Tämä lisää mukavuutta vieläkin laajempi aktiivisuuden tasoja.

Hoito:

Ennen pesua vaatteen, vetoketju edessä sulkeminen, taskut ja vetoketjut kokonaan, ja kiinnitä kaikki läpät ja hihnat. Muista noudattaa vaatteen valmistajan ohjeiden varmistaa korkean suorituskyvyn.

Pesu: konepesu lämpimänä pysyvä paina sykli (105º F / 40 ° C) pienellä määrällä nestemäistä pesuainetta. Huuhtele kahdesti, minimoida spinning vähentää rypistymistä. Älä käytä jauhetta pesuaineita tai tuotteita, jotka sisältävät huuhteluainetta, hoitoaineet, tahranpoistoaineita tai valkaisuainetta, koska ne vaikuttavat vaate suorituskykyyn. Ei saa pestä hyvin likaiset vaatteet.

Bleach: Älä käytä kloorivalkaisuainetta.

Kuiva: Line kuivaa vaatetta, tai kuivausrummussa kuivaa se on lämmin, varovainen rumpukuivaus. Kun se on kuiva, rumpukuivausta vaatteen 20 minuuttia aktivoida kestävä vettä hylkivä (DWR) käsittely päällikangas.

Iron: Jos pysty rumpukuivausta, silitä kuivan vaate lempeä asetus (lämmin, ei höyryä) asettamalla pyyhe tai liina välillä vaatteen ja rautaa. Tämä auttaa aktivoi DWR käsittely oman vaate pintakankaasta.

Kuiva Clean: Gore suosittelee kotipesun. Jos ammatillinen kuiva puhdistus on tarpeen pyytää, että siivooja käyttävät kirkas tislattu hiilivetyliuotinta huuhteluun ja sitten spray DWR vaatekappaleeseen pintakankaasta ennen kuivausta. Noudata vaatteen valmistajan ohjeita.

Vettä hylkivä Treatment: Kun tehtaan sovellettu käsittely voi enää uudelleen, sovelletaan uutta vettä hylkivä käsittely (saatavilla paikallisella ulkona jälleenmyyjien) vaatteeseen pintakankaasta.


Kaikki Käsineet kategorian hiihto tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. snowinn:sta löydät täyden Level-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Level:n Käsineet Force:een hinta on 46.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Level Käsineet Force

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up