up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Lange Touring Boots XT 110 Freetour
  • Play videoLange Touring Boots XT 110 Freetour
  • Lange Touring Boots XT 110 Freetour
360

Lange Touring Boots XT 110 Freetour

plus
Lange

Lange Touring Boots XT 110 Freetour

Tuotekuvaus Lange Touring Boots XT 110 Freetour

Paras kahdesta maailmasta on täällä. Langes benchmark istuvuus ja legendaarinen Alpine suorituskyky täyttää maailmaan vapaa kaukoliikenteen kaikki uudet, ensimmäinen laatuaan, XT 110 FREETOUR. Mukana uusi ultrakevyt Grilamid® kuorirakenne ja 100mm sovi, XT Freetour toimittaa Langes legendaarinen tarkkuus ja alamäkeä suorituskykyä kevyessä farmari ystävällinen paketti. Yhteensopiva alhainen teknologian ja DUAL WTR siteet, kiinteä ainoa muotoilu Dynafit® sertifioitu insertit takaa varmoja Tavallisten suorituskykyä ja alpine valmis voimansiirto. Kevyt Ultralon Custom Tour Liners tarjoavat erinomaisen räätälöinnin ja eristys taas vastustavat pakkaus ulos. Yhdistettynä Langes patentoitu suksi / vaellus järjestelmä Power V lukitus ja yli 40 ° liikerataa, XT Freetour määrittelee uudelleen kiertävä boot pystyy ja luo uuden freetouring benchmark paino ja suorituskyky.

Tekniset tiedot:

Paino: 1743 g

Kuori:

Materiaali Shell: Grilamid

Bootboard: Syötetty

cuff:

Cuff: V Lock System

Lineaarinen:

Liner Technology: ultra kevyt kiertue, ultralon kanssa nauhoitus

Liner Tongue teho Wrap Tongue + Custom

Muokattu:

Teho hihna: 40

soljet:

Tekniikka: suulakepuristettu alumiini kevyt, turvallinen profiilin, ruuvattu

Soljet Säätö: 2 x 6 Hampaat X3 positiot

Soles:

Soles: Ultra Grip, Wtr pohjat, Archpad

tekniikka:

Ultralon lineaarinen: XT FREETOUR malleissa Ultralon vaipat tarjota keveys (330 g), ja joka voidaan helposti lämpömuovata tarjota korkeampia mukavuutta ja valvontaa.

100mm viimeksi: tarkka, mukava 100mm viimeinen suunniteltu hiihtäjille keskivoimakkuudella jalat tai hiihtäjiä etsivät hieman vähemmän jalka pakkausta lisäämään koko päivän mukavuutta.

Arch pad: Kaari Kuoren ominaisuuksia korkea ote insertin maksimoida pito kun vaellus kiviä tai liukkailla pinnoilla.

Coustom kieli: Tongue pehmuste on ontto jalkapöytä alue takaamaan mahdollisimman räätälöinnin hiihtäjiä jalkapöytä. Enemmän mukavuutta, enemmän lämpöä, enemmän suksi valvontaa.

Secure profiili soljet: Matala solki istuu lähempänä kuoren epätoivottujen avaamisen soljet käveltäessä umpihankiominaisuuksiltaan.

Ultra grip: Vulkanoitu kumi pohjat tarjoavat maksimaalisen pidon ja pitoa retkeilyyn ja kävelyyn.

WTR rokkari pohjat: "Kävele Ride" Rocker pohjat noudattaa ISO 9523 ja tarjota lisää käveltävyys tinkimättä sitovia vapautumista ja alamäkeen suorituskykyä. WTR pohjat ovat yhteensopivia ISO 13992 Touring siteet; ISO 9423 WTR siteet; ja Look Dual WTR siteet.

Grilamid Mono pistetään kuori: Mono ruiskutetaan Grilamid® rakenne vähentää saappaat paino (1770 g) ja tekee boot asentajat työskentelevät helpompaa.

Yli valettu lowtech insertit: Tällä Dynafit sertifioitu lowtech inserttejä yli valettu parantaa suksen vääntö ja kontrolli.

2.0 ski / vaellus järjestelmä voimalla V lukitustekniikka: Langes patentoitu uusi teknologia avaa suuremman liikeradan (40 °) in "vaellus" -tilassa lisätä liikkuvuutta nousuja, kun uusi metalli metalliin lukitusmekanismi kuoren ja ranneke "ski" -tilassa avaa tien aivan uudelle tasolle suorituskyvyn ja virta laskuja.

Ultra grip WTR pohjat: WTR ULTRA GRIP pohjat antaa ylimääräistä pitoa ja kestävyyttä kävelyä millekään pinnalle.


Lange Touring Boots XT 110 Freetoura on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Lange:n tuotteita, kuten Touring Boots XT 110 Freetour, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi snowinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. snowinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita Lange:lta.

Ominaisuudet Lange Touring Boots XT 110 Freetour

Flex-indeksi
Leveys
Taitotaso
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up