up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLange Alppihiihtokengät XC 90
  • Lange Alppihiihtokengät XC 90

Lange Alppihiihtokengät XC 90

plus
Lange

Lange Alppihiihtokengät XC 90

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät XC 90

XC 90 W on ainoa, korkean suorituskyvyn 102mm Naisten freeride boot ski / vaellus monipuolisuus; varmistetaan, että experttitason alaisempi jalka muotoja ei enää uhrata mukavuutta todella paljon suorituskykyä. Laajentava Lange's ainutlaatuinen "Choose Your Leveys" vaihtoehto, uusi XC tarjoaa kaikki Lange's palkittuja istuvuus ja suorituskyky ratkaisut yhdistettynä uusien ja parannettujen Virta V Lock tekniikkaa, tuottaa vaellus liikerataa ja ilman kompromisseja suksi kyky enemmän anteeksiantava 102mm kunnossa. Pehmeämpi jalkapöytä insertti tarjoaa helpon saapumisen ja poistumisen, kun suojaava ote pohjat ja kaaret tarjoavat Lisäkestävyyttä ja pitoa. Vaikka muut AT ja "sidecountry" saappaat usein uhrata alamäkeen suorituskyky, Lange's XC 90 W on Nokian patentoitu Virta V Lock teknologia, joka tarjoaa erinomaiset vaellus liikerataa säilyttäen voimakas, ilman kompromisseja alamäkeen suorituskykyä.

Paino 1930 g / boot (koko 24,5)

Viimeinen 102

Flex-indeksi 90

Materiaali kuori POLYURETAANI

Bootboard INJISOIDA

Mansetti Tekniset V LUKITUSJÄRJESTELMÄ

Materiaali ranneke Polyolefiini

Liner teknologia W'S kevyt, THERMOFIT RL3, JOLLA nauhoitus

Lämpöeristys MAX lämmin sisällä, THINSULATE ™

Liner kielen POWER WRAP TONGUE + CUSTOM

Teho hihna 35

Teknologia ALU pehmeä TOUCH, 2 XL

Soljet säätö 2 x 6 TEETH X3 ASENNOT

Soles ULTRA GRIP, Archpad, WTR pohjat laatikossa

Canting + / 1 °


Suunnitteletko Lange Alppihiihtokengät XC 90:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi snowinn:n, hiihtokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 257.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! snowinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Lange-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla hiihto tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät XC 90

Flex-indeksi
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up