up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Lange Alppihiihtokengät XC 70
  • Play videoLange Alppihiihtokengät XC 70
  • Lange Alppihiihtokengät XC 70
  • Lange Alppihiihtokengät XC 70
Lange
360

Lange Alppihiihtokengät XC 70

Lange Alppihiihtokengät XC 70

plus

Lange Alppihiihtokengät XC 70

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät XC 70

XC 70 W on ainoa, korkean suorituskyvyn 102mm naisten freeride boot ski / vaellus monipuolisuus; varmistetaan, että keskitason hiihtäjille kanssa laajemman jalka muotoja ei enää uhrata mukavuutta todella paljon suorituskykyä. Laajentava Langes ainutlaatuinen "Choose Your Leveys" vaihtoehto, uusi XC tarjoaa kaikki Langes palkittuja istuvuus ja suorituskyky ratkaisut yhdistettynä uusien ja parannettujen Virta V Lock tekniikkaa, tuottaa vaellus liikerataa ja ilman kompromisseja suksi kykyä entistä anteeksiantava 102mm istuvuus. Pehmeämpi jalkapöytä insertti tarjoaa helpon saapumisen ja poistumisen, kun suojaava ote pohjat ja kaaret tarjoavat Lisäkestävyyttä ja pitoa. Vaikka muut AT ja "sidecountry" saappaat usein uhrata alamäkeen suorituskyky, Langes XC 70 W on Nokian patentoitu Virta V Lock teknologia, joka tarjoaa erinomaiset vaellus liikerataa säilyttäen voimakas, ilman kompromisseja alamäkeen suorituskykyä.

Tekniset tiedot:

Paino: 1880 g

Kuori:

Materiaali Shell: Polyuretaani

Bootboard: Syötetty

cuff:

Mansetti: With V Lock System

Materiaali Cuff: polyolefiini

Lineaarinen:

Liner Technology: Ws kevyt, Thermofit RL1

Lämmöneristys: lämmin Inside

Liner Tongue: Virta Wrap Tongue + Custom

Muokattu:

Teho hihna: 35

soljet:

Tekniikka: Alu With Soft Touch, 2 Xl

Soljet Säätö: 1 Quickmacro + 6 Hampaat X3 positiot

Soles:

Soles: polyuretaania, Archpad

tekniikka:

102mm viimeksi: Laajempi, anteeksiantavampia 102mm viime suunniteltu hiihtäjille suuren volyymin jalat tai hiihtäjiä etsivät koko päivän mukavuutta uhraamatta suorituskykyä.

Mono injektio pehmeä insertti: Tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn, optimoi painon, ja helpottaa boot asennus, kun pehmeämpi jalkapöytä insertti mahdollistaa helpon, mukavan saapumisen ja poistumisen.

Thermo fit lineaaristen: RL1, RL2 ja RL3 vaipat ovat thermomoldable ja tarjoavat korkean jalka säilyttäminen Level 1.-3 täyttää oikea tasapaino suorituskyvyn ja mukavuutta jokaiselle hiihtäjä.

Yksiosainen kaulus: jatkuvuus kauluksen materiaali parantaa vasikan istuvuus ja mukavuus samalla varmistetaan vankka taaksepäin tukea.

XL soljet: Erittäin pitkä solki vipuja vähentää vaivaa avata ja sulkea soljet.

Custom Tongue: Tongue pehmuste on ontto jalkapöytä alue takaamaan mahdollisimman räätälöinnin hiihtäjiä jalkapöytä. Enemmän mukavuutta, enemmän lämpöä, enemmän suksi valvontaa.

Virta V lukitus suksi / vaellus järjestelmä: Patentoitu Lange teknologia tarjoaa erinomaiset vaellus liikerataa "vaellus mode" mukava liikkuvuutta nousu ja toisin kuin muut sidecountry, ei salli alemman kuoren romahtamisen ansiosta ainutlaatuisen tehon V Lock, tuottaa todella paljon valtaa ja suorituskyky "ski mode".

Thinsulate: Thinsulate ™ on kevyt synteettinen eristys, jota se voi lämmittävyyden kosteissa ja kylmissä olosuhteissa koko päivän mukavuutta.

Lämmin sisällä: Ainutlaatuinen varvas laatikko rakentaminen ja käyttö erityisten korkea eristeet joka takaa, pehmeyttä ja lämpöä.

Lyhyt ranneke: lyhyempi ranneke suunnittelu (15mm taka / 20mm edessä) tarjoaa hiihtäjille lyhyempi jalka akselit luonnollisemman viritys ja liikerataa lisääntynyt mukavuus.


Lange Alppihiihtokengät XC 70a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Lange:n tuotteita, kuten Alppihiihtokengät XC 70, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi snowinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. snowinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita Lange:lta.

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät XC 70

Flex-indeksi
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up