up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA
  • Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA
  • Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA
  • Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA
  • Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA
Lange

Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

plus

Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Lange MM RP ZA on 92mm viimeinen tulppa pelaa MM urheilijoille ja kilpailukykyinen kuskit. Tämä on totta rotu boot käyttämä MM urheilijoita. Se on pehmeä flex.Tekniset tiedot:


Viimeisin: 92


Materiaali kuori: Polyeetteriä


Materiaali ranneke: Polyeetteriä


Liner technolog: WCup Fit, terästetty


Skiboots Buckle: Alu ergo World Cup, ruuvattu, 4 Easy Open


Teho hihna: Salpalukko 40 mm


Skiboots Buckle: 2 x 5T x 3 pos


Liner kieli: Säädettävä kieli


Pohjat: Voit jauhaa


Canting: 1 ° ainoa, + / 1,5 ° rannekeTekniikka:


92 MM LAST


Uusi viimeinen kaikille korkean suorituskyvyn, tekninen hiihtäjiä etsivät paras kompromissi suorituskyvyn ja mukavuuden. Anatominen ja tarkka istuvuus sekä kantapään ja keskiosasta jalka; hyvä "Toe Box" tilavuus.


WORLD CUP LINER


Mukana eritasoista, World Cup, Pro ja Sport Fit vaipat antaa tarkan istuvuuden korkean suorituskyvyn tarkkuuden ja vasteen.


Vaikka MM-liner ole kompromisseja täynnä suorituskykyä keskittynyt, Pro ja Sport tarjoavat yhä mukavamman ansiosta eri tiheyden polyuretaanimuottien tyynyillä.


Nämä tyynyt tarjoavat tarkka anatominen jalka säilyttäminen ja ennen kaikkea säilyttämistä pidemmän aikaa (matala puristuspainuma).


CONTROL FIT TECHNOLOGY


Yhdistelmä kuoren viime ja liner toteutus mahtuu enemmän jalkaa tarkasti ja mukavasti. Ohjaa Fit kuori teknologia: Lange skannattu jalat 20000 hiihtäjää ympäri maailmaa uuden, uusinta 3D-kuvantamisen järjestelmä.


Tämän analyysin Lange oppinut, että useimmat hiihtäjät hyötyvät laajemman, epäsymmetrinen varvas laatikko yhdistettynä hieman kapeampi, enemmän artikuloitu nilkka taskussa kuin löytyy useimmat kilpailijat tuotteita.


Uskomme, että yhdistämällä enemmän tilaa jalkaterän ja enemmän tarkkuutta nilkan tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: mukavuutta ja suorituskykyä.


Ohjaus Fit liner tekniikka: Lange sisältää ominaisuuksia, käytännön tekniikoita ja huomiota yksityiskohtiin, että boot asentajat ovat vuosien ajan käytetty mahtuu vaikea sovittaa "käsitellä rikkojia", joka on perinteisesti haittasi istuvuus ja myynti. Kuten kaikki boot asentajat tietävät, ero on yksityiskohdissa, ja meidän tiedot on nähtävä uskominen.


MONO INJISOIDA SHELL


Injektio tekniikka perustuu käyttöön yhden muovista. Mono injektio tuottaa parempia ski suorituskyky kuin bi pistetään, optimoi laihdutus ja on paljon helpompi boot asentajia jauhaa ja boolia.


CUSTOM Tongue


Tongue pehmuste on ontto suunniteltu jalkapöytä alue takaamaan suurimman räätälöinnin hiihtäjiä jalkapöytä. Enemmän mukavuutta, enemmän lämpöä, enemmän suksi valvontaa.


Salpalukko


Mekaaninen järjestelmä taata progressiivinen ja vahva sulkeminen hihna.


PRE MUOTOILTU epäsymmetrisen TOE BOX


Maksimoida mukavuuden ja säilyttää lämpöä, epäsymmetrinen varvas laatikko on valmistettu bi elastinen ja korkea lämpö eristys materiaali.


Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Lange:n tuotteista ja muista hiihtotuotteista, tsekkaa myös Hiihtokengät tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme snowinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät World Cup RP ZA

Flex-indeksi
Taitotaso
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up