up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLange Alppihiihtokengät RX 130
  • Lange Alppihiihtokengät RX 130

Lange Alppihiihtokengät RX 130

plus
Lange

Lange Alppihiihtokengät RX 130

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät RX 130

Langes uusi RX 130 LV yhdistyvät kilpa sukutaulu RS tiiviimmän kaikki vuori ominaisuuksia tarkka, rotu innoittamana 97mm sovi, tuottaa parasta koko vuori tarkkuus, mukavuutta ja suorituskykyä kova lataus asiantuntija hiihtäjiä. Jossa kaikki Langes keskeisten istuvuus ja suorituskyky ratkaisut: Ohjaus Fit, mono injektio kuoret ja moderni, tehokas viritys kulmat, uusi RX sisältää Langes uusi Custom Tongue teknologiaa mahdollisimman räätälöinnin jossa verenkierto on usein leikata pois vielä enemmän mukavuutta, lämpöä, ja valvonta . Ultra Grip vaihdettava pohjat tarjoavat lisää pitoa ja kestävyyttä retkeilyyn ridgelines ja kävely raitiovaunu. RX yksinkertaisesti sopii enemmän jalat paremmin, tuottaa lisäävät mukavuutta, tarkkuus ja voima eniten sitoutuneet kaikki vuori hiihtäjiä.Tekniset tiedot:


Paino 2258 g

Viimeisin 97

Flex indeksi 130


Kuori:

Materiaali kuori Polyeetteri

Bootboard SOFT PU FOAM


Ranneke:

Materiaali ranneke POLYURETHANE


Liner:

Liner teknologia THERMO FIT, RL3

Liner kieli POWER WRAP TONGUE + CUSTOM

Teho hihna CAM LOCK 40


Soljet:

Teknologia EXTRUDED ALU ERGO RACE, ruuvata, 2 helposti avattavat

Soljet säätö 2 x 6 Hampaat x 3 asentoa


Soles:

Pohjat Ultra Grip, ALPINE


Addtional toiminnot:

Canting + / 1,5 °

Spoileri SÄÄDETTÄVÄTekniikka:


Valitse Leveys: Lange tarjoaa keskeisiä malleja sekä 97mm ja 100mm versioita, jotka tarjoavat lisää mukavuutta laajempiin jalka muotoja ilman kompromisseja ominaisuuksiin tai suorituskykyyn.


97mm: tarkka, rotu innoittamana 97mm viime suunniteltu laskettelijoille, joilla on alhainen määrä jalat tai hiihtäjiä etsivät enemmän jalka puristus ja ohjaus mukavuudesta tinkimättä.


Mono Injektoitu Shell: Perustuu injektio yhden muovista, mono injektio tarjoaa tasaisempia, johdonmukaisempaa flex; optimoi paino; ja helpottaa boot asennusta.


Thermofit Liners: RL1, RL2 ja RL3 vaipat ovat thermomoldable ja tarjoavat korkean jalka säilyttäminen Taso 1-3 tavata oikea tasapaino suorituskyvyn ja mukavuutta jokaiselle hiihtäjä.


Custom Tongue: Tongue pehmuste on ontto jalkapöytä alue takaamaan suurimman räätälöinnin hiihtäjiä jalkapöytä. Enemmän mukavuutta, enemmän lämpöä, enemmän suksi valvontaa.


Ultra Grip: Vulkanoitu kumi pohjat tarjoaa maksimaalisen pidon ja pitoa retkeilyyn ja kävelyyn.


Cam Lock: Liukuva cam lukko teho hihna takaa suurimman tarkkuuden ja tehon.


Tilaa Lange:n tuotteet, kuten Alppihiihtokengät RX 130, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu snowinn:aan, omaan hiihto verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Lange Alppihiihtokengät RX 130 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät RX 130

Flex-indeksi
Taitotaso
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up