up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Lange Alppihiihtokengät RX 100
  • Play videoLange Alppihiihtokengät RX 100
  • Lange Alppihiihtokengät RX 100
Lange
360

Lange Alppihiihtokengät RX 100

plus

Lange Alppihiihtokengät RX 100

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät RX 100

Langes Uusi Rx 100 Yhdistää Racing Koiran RS tiiviimmän All Mountain ominaisuudet Tarkka, Mukava 100mm Fit, tuottaa parasta Kaikki Mountain Precision, Comfort, ja toiminta edistyneille hiihtäjille. Jossa kaikki Langes Key Fit Ja Performance Solutions: Ohjaus Fit, Mono Injection kuoret ja moderni, tehokas Stance Angles, New Rx Sisältää Langes Uusi oma Tongue Technology mahdollisimman suuria Räätälöinti jossa verenkierto on usein Cut Off vielä suurempia mukavuutta, lämpöä, ja valvonta . Rx Yksinkertaisesti Sopii jalkaa Parempi, joka tuottaa suuren Comfort, Precision ja valta voimakkaimmin sitoutuneet Kaikki Mountain hiihtäjiä.Tekniset tiedot:


Paino 2184 g (koko 26,5)

Viimeisin 100

Flex Indeksi 100


Kuori:

Materiaali Shell Polyuretaani

Bootboard Hard PU Vaahto


Ranneke: Materiaali Cuff Polyuretaani


Liner:

Liner Technology Thermo Fit, RL1

Liner Tongue Virta Wrap Tongue + Custom

Teho hihna 35


Soljet:

Tekniikka puristetut Alu Ergo Race

Soljet säätö 2 x 6 Hampaat X3 Paikka


Soles: Soles polyuretaania, Alpine


Lisätoiminnot: Canting + / 1,5 °Tekniikka:


Valitse Leveys: Lange Tarjoukset Key mallit Molemmilla 97mm ja 100mm versiot, antaen paremman Comfort laajempiin Jalka muodot ilman kompromisseja ominaisuuksiin tai suorituskykyyn.


100mm Viimeisin: Tarkka, Mukava 100mm Edellinen Suunniteltu hiihtäjiä keskipitkän Vuosikerta jalat tai Hiihtäjät etsii hieman vähemmän Jalka kompressointi Lisääntynyt All Day Comfort.


Mono Injektoitu Shell: Perustuu injektio Yhden muovista, Mono Injection tarjoaa tasaisempia, johdonmukainen Flex; Optimoi Paino; Ja helpottaa Boot asennus.


Thermo Fit Liners: RL1, RL2 Ja RL3 alukset ovat Thermomoldable ja tarjoavat korkean Jalka säilyttäminen Taso 1 3 To Meet oikea tasapaino suorituskyvyn ja mukavuutta Jokainen hiihtäjä.


Custom Tongue: Tongue Padding Ominaisuudet Hollow Jalkapöytä Alue takaamaan suurimman räätälöinnin Hiihtäjät Jalkapöytä. Enemmän Comfort, enemmän lämpöä, Hiihto valvonta.


Osta nyt Lange Alppihiihtokengät RX 100 niinkin edulliseen hintaan kuin 161.99 $. Lange:n valmistama Alppihiihtokengät RX 100:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. snowinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille hiihtotuotteille. Tarkastele kaikkia Hiihtokengät-osastomme Laskettelu:a.

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät RX 100

Flex-indeksi
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up