up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV
  • Play videoLange Alppihiihtokengät RX 100 LV
  • Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV
Lange
360

Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV

plus

Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV

Tuotekuvaus Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV

Langes New Rx 100 Lv yhdistää Racing Koiran RS With Enhanced All Mountain ominaisuudet Tarkkatasoituksesta, Kilpailu inspiroimana 97mm Fit, Tuloksia Ultimate All Mountain Precision, Comfort, ja toiminta Advanced hiihtäjiä. Jossa kaikki Langes Key Fit And Performance Solutions: Ohjaus Fit, Mono Injection kuoret ja moderni, tehokas Stance Angles, The New Rx Sisältää Langes Uusi oma Tongue Technology mahdollisimman suuria Räätälöinti Kun Circulation Usein Cut Off vielä suurempia Comfort, kuumotus ja Ohjaus . Rx Yksinkertaisesti Sopii More Jalat Better, joka tuottaa suuren Comfort, Precision ja voima Kaikkein Sitoutunut All Mountain Hiihtäjät.

Tekniset tiedot:

Paino 2239 G (koko 26,5)

Viimeinen 97

Flex Indeksi 100

Kuori:

Materiaali Shell Polyuretaani

Bootboard Hard PU vaahto

cuff:

Materiaali Ranneke Polyuretaani

Liner:

Liner Technology Thermo Fit, RL1

Liner Tongue Virta Wrap Tongue + Custom

Virta hihna 35

Custom: Teho hihna 35

soljet:

Teknologia puristetut Alu Ergo Race

Soljet säätö 2 x 6 Hampaat X3 positiot

Soles:

Soles polyuretaania, Alpine

Muita Toiminnot:

Canting + / 1,5 °

techonology:

Choose Your Leveys: Lange Tarjoukset Key mallit Molemmilla 97mm ja 100mm versiot, antaen paremman Comfort laajempiin Jalka muodot ilman kompromisseja ominaisuuksiin tai suorituskykyyn

97mm Viimeksi: Tarkkatasoituksesta, Kilpailu Inspired 97mm Viime Suunniteltu Hiihtäjät Low Volume Jalat Tai Hiihtäjät etsii lisää Jalka puristus ja ohjaus mukavuudesta tinkimättä.

Mono Injected Shell: Perustuu Injection yhden muovista, Mono Injection tarjoaa tasaisempia, johdonmukainen Flex; Optimoi Weight; Ja helpottaa Boot asennus.

Thermo Fit Liners: RL1, RL2 ja RL3 vaipat Thermomoldable ja tarjoavat korkean Jalka säilyttäminen Taso 1 3 To Meet oikea tasapaino suorituskyky ja mukavuus kaikentyyppisille hiihtäjä.

Custom Tongue: Tongue Padding Ominaisuudet Hollow Jalkapöytä Alue takaamaan suurimman Räätälöinti To Hiihtäjät Jalkapöytä. Enemmän Comfort, enemmän lämpöä, enemmän Ski valvonta.


Tutustu nyt kaikkiin Hiihtokengät tuotteisiimme, jotka löydät snowinn:sta, kuten Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV. Osta nyt Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV ja säästä paljon puhdasta rahaa Laskettelu tuotteista. Lisäksi, Lange-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? snowinn:n Hiihtokengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Lange Alppihiihtokengät RX 100 LV

Flex-indeksi
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up