up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoLa sportiva Puolalaiset Vertical
  • La sportiva Puolalaiset Vertical
  • La sportiva Puolalaiset Vertical
  • La sportiva Puolalaiset Vertical
  • La sportiva Puolalaiset Vertical
  • La sportiva Puolalaiset Vertical

La sportiva Puolalaiset Vertical

La sportiva Puolalaiset Vertical

La sportiva Puolalaiset Vertical

La sportiva Puolalaiset Vertical

La sportiva Puolalaiset Vertical

plus
La sportiva

La Sportiva Puolalaiset Vertical

Tuotekuvaus La sportiva Puolalaiset Vertical

Ihanteellinen vuorikiipeily- tai hiihtotanko kaikille painotietoisille alpinisteille La Sportiva Vertical Sauvat on kevyt, kestävä, kompakti ja mukava. Tämä monipuolinen hiihtotanko tarjoaa teknisen toimivuuden ja maksimaalisen tuen arvaamattomassa lumi- tai vuoristoympäristössä.

Kestävän alumiinin ja joustavan hiilirakenteen yhdistelmä tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, tarjoaa myös turvallisen otteen ja nopean pituuden aina, kun tarvitset joitain säätöjä. Integroitu kumikahvan jatke tarjoaa turvallisen pidon ja nopean rikastuksen jyrkissä maastoissa. Lisäksi Touring-sarjan kahva vähentää painoa ja erinomaisen ergonomisen otteen ja Touring-sarjan hihna varmistaa turvallisuutesi hiihtäessä kylmässä, jäykässä lumessa tai epäsäännöllisissä vuoristossa.

Markkinoiden kevyin ja kestävin hiihtotanko La Sportiva Vertical Sauvat on oltava varusteena koko päivän hiihtämiseen talvella. Joten osta se ajattelematta!

Erittäin kevyt ja kestävä rotu napa, eniten käytetty urheilijoiden! Erityinen rakenne menetelmä alaosassa tekee hiilestä vieläkin vastustuskykyisempi.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 100% Carbon

Saatavilla pituudet: 120 cm 150 cm

Grip:

Kevyt korkkikahva

Kumi / johto tuki

Comfort rannehihna

Basket ja kärki: Duck pystysuora

Paino: 160 g


Juuri nyt, La sportiva Puolalaiset Vertical on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. snowinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Sauvat katalogista Vuorihiihto kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Vuorihiihto tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet La sportiva Puolalaiset Vertical

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Tangon tyypit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kevyt ja jäykkä

-

Erittäin kevyt, huippulaatu ja jäykkyys, loistava tuote nopeaan skimoon.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up