`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

K2

K2 Verdict

  • K2 Verdict
  • K2 Verdict
  • K2 Verdict

K2 Verdict

Tuotekuvaus K2 Verdict

Kun tyyli vihjeitä luistella kulttuuri, uusi myssymäiseksi K2 Verdict miesten kypärä on rakennettu uhmata aikaa kestävä kova kuori rakentaminen ja loistava sovi ski suojalasit. Täydellinen istuvuus kanssa pään muoto, kaikki se kestää on kierre K2dialed Fit järjestelmä saada kansi asetettu koko päivän mukavuutta.

Tekniset tiedot:

Paino: 470 g

Ominaisuudet: Passiivinen Kanava Ilmanvaihto, K2dialed Fit järjestelmä, Pestävä Full Wrap sujutusmenetelmää

Fit järjestelmä: K2dialed

Tuuletus: Passiivinen tuuletusaukkojen

Kypärä Rakentaminen: Hardshell

Kypärä Liner: Avoauto Full Wrap

Tekniikka:

K2dialed Fit järjestelmä: Ergonomisesti innoittamana kolmen pisteen säädettävä käyttöliittymä maksimoi kunnossa ja räätälöintiä. Mitoitus kypärän kanssa kierre dial antaa sinulle perimmäinen kätevästi lennossa säädettävyys.

Full Wrap Liner: Tämä täyden kattavuuden, pestävä liner tiukasti kehdot päätäsi, luoden vertaansa vailla sovitus K2 kypärä. Liner on kruunu mesh joka siirtää kosteutta ja hengittää ylikuumenemisen estämiseksi. Full Wrap Liner -järjestelmä on integroitu saumattomasti sekä meidän vakio ja 360 K2dialed yhdistetään järjestelmät ja K2 Baseline Audio, luo perimmäinen käyttökokemusta. Ei ole aukkoja, mikä tarkoittaa paremman istuvuuden ja lisää mukavuutta.

Passiivinen Kanava Ilmanvaihto: kanavien sisäpinnalla EPS suoran ilmavirran välillä pään ja kypärä, poistamalla kosteus ja ylimääräisen lämmön; pitää sinut kuiva ja mukava koko päivän. Tarjolla kaikissa K2 kypärät.

Bike Certified: Täysin lumi ja pyörä sertifioitu kypärä turvallisuusnormeja usean kauden käyttöön.


Älä odota enää ostaaksesi K2 Verdict reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, snowinn:sta löydät myös muita Kypärät tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta K2 Verdict ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kypärät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet K2 Verdict

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava kypärä

-

Erittäin mukava ja lämmin kypärä, mutta turhauttamatta sinua.

Toimii hyvin hintaan

-

Tämä oli ensimmäinen lumilautailu kypäräni. Se oli huolissaan siitä, että en ollut tarpeeksi lämmin herätä.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä

Erinomainen

-

Erittäin hyvä tuote

Mukava

-

Tosi kokoon

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje