up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360K2 Kypärä Virtue
  • Play videoK2 Kypärä Virtue
  • K2 Kypärä Virtue
K2
360

K2 Kypärä Virtue

plus

K2 Kypärä Virtue

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus K2 Kypärä Virtue

Luokkansa paras varten kuntoon, toimintaan ja tyyli, Hyve on K2s allekirjoitus hybridi suksi kypärä naisten Repimiskoneita. Tämä K2 Classic on täysin päivitetty uusi puristus muodostetaan istuvuus avoauto liner ja pehmusteet voidaan poistaa, kun temps nousee. Hyve vetää parhaat ominaisuudet muottien ja kovan kuoren rakenne on kestävä ja kevyt kypärä sekä passiivinen ja aktiivinen tuuletus.

Ominaisuudet:

Dual Active Matrix Ilmanpoisto

360 K2dialed Fit System

pestävä Full Wrap Liner System

Baseline audiojärjestelmä

Tekniset tiedot:

Paino: 430g

Audio Vaihtoehto: Baseline Audio

Fit System: 360 K2dialed

Ilmanpoisto: Aktiivinen tuuletusaukkojen

Kypärä Construction: Hybrid

Kypärä Liner: Full Wrap

tekniikka:

Hybridi: Tämä ainutlaatuinen rakenne ominaisuuksia parhaan molempien muottien ja Kovakuori rakenteita. Ensisijainen In Mold rakenne tekee kypärä uskomattoman valon, kun taas toissijainen kovakuorinen ylempi mahdollistaa kehittyneempiä Active Matrix Venting ja lisää kestävyyttä.

Tech muoto liner: Compression muodostunut, sopivuus sisävuori irrotettavat pad ja kaulan rulla vaihtovelkakirjalainan räätälöityjä sopivaksi.

360 K2dialed Fit System: kehitys K2dialed Fit System, uusi 360 K2dialed Fit System tarjoaa vertaansa vailla räätälöinnin. Web design, joka on integroitu tekstiili liner tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja istuvuutta. Kiitos tasaisemmin paine, kaikki uudet 360 K2dialed Fit System eliminoi toivottuja paine pistettä olisit pään muoto.

Baseline Audio: K2 Baseline audiojärjestelmä saumattomasti yhdistää sinua matkapuhelin tai mediasoitin. Audiojärjestelmä valmiiksi asennettuna Baseline Audio korvatyynyt. Kaiutin kotelo luo minimaalinen, matalaprofiilinen ahtaus niin te wont huomaa kaiuttimet ellei musiikki soi. Jos haluat mieluummin ajaa ilman kaiuttimia, ne voidaan helposti poistaa korvatyynyt. Irrotettava johto ja kaikki uusi johto ääniohjaimen aloittamiseksi liikkeellä tauko / toisto ja vastaus / ripustaa toimintoja, Medialaitettasi on kirjaimellisesti käden ulottuvilla.

Dual Active Matrix: Täydellinen yhdistelmä käyttäjä / kytkin säädellä Active Matrix ilmaus ja integroitu Passiivinen Channel Ilmanpoisto.

irrotettavat pehmusteet: Kyky helposti poistaa korvan tyynyt vähennetään irtotavarana säilyttäen sovi järjestelmään.


K2 Kypärä Virtue:een kuuluu K2:n takaama valmistajan takuu. K2:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme hiihtotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. snowinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Kypärät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Snowboardtuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet K2 Kypärä Virtue

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Rossignol freeride pro väri

-

Täydellinen istuvuus, erittäin tyylikäs.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up