up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360K2 Kypärä Verdict
  • Play videoK2 Kypärä Verdict
  • K2 Kypärä Verdict
K2
360

K2 Kypärä Verdict

plus

K2 Kypärä Verdict

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus K2 Kypärä Verdict

Kun tyyli vihjeitä luistella kulttuuri, uusi myssymäiseksi K2 Verdict miesten kypärä on rakennettu uhmata aikaa kestävä kova kuori rakentaminen ja loistava sovi ski suojalasit. Täydellinen istuvuus kanssa pään muoto, kaikki se kestää on kierre K2dialed Fit järjestelmä saada kansi asetettu koko päivän mukavuutta.

Tekniset tiedot:

Paino: 470 g

Ominaisuudet: Passiivinen Kanava Ilmanvaihto, K2dialed Fit järjestelmä, Pestävä Full Wrap sujutusmenetelmää

Fit järjestelmä: K2dialed

Tuuletus: Passiivinen tuuletusaukkojen

Kypärä Rakentaminen: Hardshell

Kypärä Liner: Avoauto Full Wrap

Tekniikka:

K2dialed Fit järjestelmä: Ergonomisesti innoittamana kolmen pisteen säädettävä käyttöliittymä maksimoi kunnossa ja räätälöintiä. Mitoitus kypärän kanssa kierre dial antaa sinulle perimmäinen kätevästi lennossa säädettävyys.

Full Wrap Liner: Tämä täyden kattavuuden, pestävä liner tiukasti kehdot päätäsi, luoden vertaansa vailla sovitus K2 kypärä. Liner on kruunu mesh joka siirtää kosteutta ja hengittää ylikuumenemisen estämiseksi. Full Wrap Liner -järjestelmä on integroitu saumattomasti sekä meidän vakio ja 360 K2dialed yhdistetään järjestelmät ja K2 Baseline Audio, luo perimmäinen käyttökokemusta. Ei ole aukkoja, mikä tarkoittaa paremman istuvuuden ja lisää mukavuutta.

Passiivinen Kanava Ilmanvaihto: kanavien sisäpinnalla EPS suoran ilmavirran välillä pään ja kypärä, poistamalla kosteus ja ylimääräisen lämmön; pitää sinut kuiva ja mukava koko päivän. Tarjolla kaikissa K2 kypärät.

Bike Certified: Täysin lumi ja pyörä sertifioitu kypärä turvallisuusnormeja usean kauden käyttöön.


Osta K2 Kypärä Verdict markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Kypärät lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä K2 Kypärä Verdict:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet K2 Kypärä Verdict

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upea tuote

-

Täydellinen mitoitus, lämmin ja turvallinen vain rakastaa sitä

Toimii hyvin hintaan

-

Tämä oli ensimmäinen lumilautailu kypäräni. Se oli huolissaan siitä, että en ollut tarpeeksi lämmin herätä.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä

Erinomainen

-

Erittäin hyvä tuote

Mukava

-

Tosi kokoon

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up