up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360K2 Kypärä Stash
  • Play videoK2 Kypärä Stash
  • K2 Kypärä Stash
K2
360

K2 Kypärä Stash

plus

K2 Kypärä Stash

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus K2 Kypärä Stash

Stash aivoja tämän palkkion muottien kypärä - K2 Stash on sulan paino EPS valettu polykarbonaatti kuori. Kehittyneeseen 360 K2dialed ™ fit tarjoaa vertaansa vailla räätälöinnin ja koko päivän mukavuutta. Me mainita se pyörä varmennettu, too? Kadulla tai lunta, Stash turvataan kallo.

Ominaisuudet:

Passiivinen Channel Tuuletus, 360 K2dialed ™ Fit System, Avoauto Full Wrap Liner System, Magna Snap Goggle Clip

Tekniset tiedot:

Paino: 380g

Fit System: 360 K2dialed

Ilmanpoisto: Passiivinen tuuletusaukkojen

Helmet Rakentaminen: In Mold

Kypärä Liner: Convertible Full Wrap

tekniikka:

CONVERTIBLE FULL WRAP LINER:

Sama kattavuus täyden wrap liner mutta helposti ponnahtaa ulos, jättäen fit-järjestelmän ja minimaalinen pehmuste mahtuu yllään ohut pipo säilyttäen kypärät sovi järjestelmään.

PASSIVE KANAVA VENTING:

Kanavat sisäpinnalle EPS suoran ilmavirtauksen välillä pään ja kypärän, poistamalla kosteuden ja ylimääräisen lämmön; pitää sinut kuiva ja mukava koko päivän. Saatavana kaikkiin K2 kypärät.

MAGNA STRAP:

Uusi magneettinen pidike että helposti kääntää ylös ja yli silmälasit hihna varman otteen joka sinun ei tarvitse haparoida varten.

Mold:

Mold on palkkio rakenne ultrakevyt suorituskykyä kypärät ja on ominaista EPS liner, joka on valettu suoraan kevyt polykarbonaatti kuori. Tuloksena on rakenne niin kevyt voit unohtaa se on sielläkin.

360 K2dialed FIT SYSTEM ™

Kehittyneempi muoto K2dialed Fit System ™, uusi 360 K2dialed Fit System ™ tarjoaa vertaansa vailla räätälöinnin. Web design, joka on integroitu tekstiili liner tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja istuvuutta. Kiitos tasaisemmin paine, kaikki uudet 360 K2dialed Fit System ™ poistaa ei-toivotut paine pistettä olisit pään muoto.

REMOVABLE pehmusteet:

Kyky helposti poistaa korvan tyynyt vähennetään irtotavarana säilyttäen sovi järjestelmään.


Pidätkö K2 Kypärä Stash tuotteesta? Käy hiihto verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kypärättuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki hiihtotuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kypärät valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet K2 Kypärä Stash

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up