up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360K2 Kypärä Diversion
  • Play videoK2 Kypärä Diversion
  • K2 Kypärä Diversion
  • K2 Kypärä Diversion
K2
360

K2 Kypärä Diversion

K2 Kypärä Diversion

plus

K2 Kypärä Diversion

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus K2 Kypärä Diversion

Luokkansa paras varten kuntoon, toimintaan ja tyyli: K2 Diversion suksi kypärä on täällä pitää sinut hiihto koko päivän. Soitonsiirron kypärä on ainoa miesten malli, joka tarjoaa Hybridimuotoilu pitää se kevyt kestävyydestä. Soitonsiirron ominaisuuksia Active Matrix ilmausjärjestelmään parantaa lämpötilan valvonta ja ilmavirran. Beyond räätälöintiä ilmanvaihto, käyttäjät myös saavuttaa mukautetun sovi integroimalla 360 K2dialed ™ Fit System. Mukana Baseline audiojärjestelmä, K2 soitonsiirron on kypärän tarpeisiin katettu.

Ominaisuudet:

Dual Active Matrix Ilmanpoisto

360 K2dialed ™ Fit System

pestävä Full Wrap Liner System

Taso 3 Baseline audiojärjestelmä

Tekniset tiedot:

Audio Vaihtoehto: Baseline Audio

Fit System: 360 K2dialed

Ilmanpoisto: Aktiivinen tuuletusaukkojen

Kypärä Construction: Hybrid

Paino: 430g

tekniikka:

FULL WRAP LINER: Tämä täyden kattavuuden, pestävä liner tiukasti kehdot päätä, luoda verraton sovitus K2 kypärä. Vuoraus on kruunu mesh joka siirtää kosteutta ja hengittää ylikuumenemisen estämiseksi. Full Wrap Liner järjestelmä on integroitu saumattomasti sekä meidän vakio ja 360 K2dialed ™ Fit Systems ja K2 Baseline Audio, luo perimmäinen käyttökokemuksen. Ei ole aukkoja, mikä merkitsee paremman istuvuuden ja lisää mukavuutta.

Aktiivimatriisi VENTING: Aktiivinen Matrix Ilmanpoisto mahdollistaa säädellä ilmavirtausta kypärän venttiilijärjestelmään kanssa sormen kosketuksella. Ohjaaminen suuri tuuletusaukkojen vähällä vaivalla johtaa superior tyyliä ja toimintoja, joita voidaan säätää lennossa. Ilmastointilaite kanssa läppä kytkin.

HYBRID: Tämä ainutlaatuinen rakenne ominaisuuksia parhaan molempien muottien ja Kovakuori rakenteita. Ensisijainen In Mold rakenne tekee kypärä uskomattoman valon, kun taas toissijainen kovakuorinen ylempi mahdollistaa kehittyneempiä Active Matrix Ilmaus- ™ ja lisää kestävyyttä.

360 K2dialed FIT SYSTEM ™: Evoluutiota on K2dialed Fit System ™, uusi 360 K2dialed Fit System ™ tarjoaa vertaansa vailla räätälöinnin. Web design, joka on integroitu tekstiili liner tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja istuvuutta. Kiitos tasaisemmin paine, kaikki uudet 360 K2dialed Fit System ™ poistaa ei-toivotut paine pistettä olisit pään muoto.

BASELINE AUDIO: K2 Baseline audiojärjestelmä saumattomasti yhdistää sinua matkapuhelin tai mediasoitin. Audiojärjestelmä valmiiksi asennettuna Baseline Audio korvatyynyt. Kaiutin kotelo luo minimaalinen, matalaprofiilinen ahtaus joten et huomaa kaiuttimia, ellei musiikki soi. Jos haluat mieluummin ajaa ilman kaiuttimia, ne voidaan helposti poistaa korvatyynyt. Irrotettava johto ja kaikki uusi johto ääniohjaimen aloittamiseksi liikkeellä tauko / toisto ja vastaus / ripustaa toimintoja, Medialaitettasi on kirjaimellisesti käden ulottuvilla.

Sininen hammas COMPATIBLE: Kaikki K2 kypärät ovat nyt yhteensopiva Outdoor Tech® Blue Tooth audiojärjestelmien sekä muut jälkimarkkinapalvelut audio vaihtoehtoja.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi K2 Kypärä Diversion:n! snowinn:ssa kaikilla Kypärät tuotteillamme on täysi K2:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat K2 Kypärä Diversion kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet K2 Kypärä Diversion

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up