up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoK2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm
  • K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm
K2

K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm

plus

K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm

K2 Crampon -paroni / kiertue / Duke 128mm

Haluatko tietää, mitä muita hiihtotuotteita K2 tarjoaa? snowinn:sta voit tilata kaikkia Tarvikkeet ja varaosat tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet K2 Jääkenkä Baron/Tour/Duke 128 Mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

K2 crampon-paroni / kiertue / herttu 128mm

-

Tavarat saapuivat ajoissa. Hyvä laatu. Helppo asentaa Marker Baron EPF -kiinnikkeisiin. Pakkaus sisältää lisäelementtejä vanhanaikaisiin kiinnikkeisiin, joissa on ylimääräiset itsekelausruuvit ja kantolaukku. Tuote oli pakattu hyvin ja saapui vaurioittamatta. Ostaen ensimmäistä kertaa tässä kaupassa, erittäin tyytyväinen. Suosittelen sitä kaikille.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up