`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Icebreaker

Icebreaker Tech Lite Crewe

  • Icebreaker Tech Lite Crewe
  • Icebreaker Tech Lite Crewe

Icebreaker Tech Lite Crewe

Tuotekuvaus Icebreaker Tech Lite Crewe

Tech Lite lyhythihainen Crewe on erittäin hengittävä, mukava ja monipuolinen merino-paita, jolla on monipuoliset mahdollisuudet kuin seikkailut, joihin otat. Tech Lite tarjoaa matkustamisesta reppusta kaukaisissa maapallon nurkissa puolivälissä talvisiin hiihtomatkoihin ja monen nousun nousuun. Tarjoamasi hengittävyys, hajukestävyys ja nopea kuivauskyky ovat päivitetyn istuvuuden ansiosta, joka tekee siitä entistä mukavamman. Tech Lite sisältää ydinpunokuidumme - merinovillaan käärittyjä nailonkuituja, jotka lisäävät kestävyyttä ja lujuutta, joka säilyy ihon pehmeyden vieressä. Lisäsimme myös offset-olkasaumat vähentämään hankautumista pakkauksen kanssa matkustettaessa.

Ominaisuudet:

FIT: Normaali

KERROS: Ensimmäiset kerrokset

PARHAA: Seikkailu, vaellus

EDUT: Mukavuus, hajukestävyys, hengittävyys, nopea kuivuminen

Corespun-kangas parantaa kestävyyttä

Tekniset tiedot:

KANKAAN PAINO: 150 erittäin kevyt

KANKA: 87% merinovillaa, 13% nailonia

TUOTTEEN PAINO: suuri = 190 g / 6,70 unssia


Tilaa nyt oma Icebreaker Tech Lite Crewe:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Icebreaker Tech Lite Crewe:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Icebreaker Tech Lite Crewe:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 59.99 $. Suuresta T-paidat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Icebreaker Tech Lite Crewe

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje