`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Icebreaker

Icebreaker Sphere Crewe

  • Icebreaker Sphere Crewe
  • Icebreaker Sphere Crewe

Icebreaker Sphere Crewe

Tuotekuvaus Icebreaker Sphere Crewe

Erittäin kevyt merino T-paita lämpimiin sääolosuhteisiin, Sphere-lyhythihainen Crewe on päivitetty malli, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, olitko käynnissä junassa vai matkalla seikkailuihin. Valmistettu 130 g jerseistä, ydinpunakankaassa on nyloniin käärittyjä merinokuituja, jotka lisäävät kestävyyttä ja ihon pehmeyttä. Lisäksi Cool Lite ™ -teknologia pitää sinut viileänä kuumimpina päivinä. Ihanteellinen T-paita liikkuessasi, se on hengittävä, hajukestävä ja nopeasti kuivuva. Crewe-kaulan muotoilu on klassinen ja mukava. Olkapäiden saumat ovat pois päältä estääksesi pakkausasi hieromasta matkustaessasi tai vaeltaessasi. Ultra Running Magazine palkitsi luokan parhaan luokan villan juoksupeitteistä.

Ominaisuudet:

Päivitetty muotoilu, Cool Lite ™ -kangas takaa mukavuuden lämpimissä ja kuumissa olosuhteissa, ydinpunakangas parantaa kestävyyttä, offset-olkasaumat estävät pakkauksen hankauksen

FIT: Normaali

KERROS: Ensimmäiset kerrokset

PARHAA: Seikkailu, vaellus

EDUT: Hengittävyys, mukavuus, hajukestävyys, nopea kuivuminen

Tekniset tiedot:

KANKAAN PAINO: 130 höyrypaino

KANKA: 52% merinovillaa, 35% TENCEL®, 13% nailonia

TUOTTEEN PAINO: suuri = 152 g / 5,36 unssia

Hoito:

Lämmin konepesu. Pese samoilla väreillä. Älä käytä huuhteluaineita. Kiinnitä kaikki sulkimet pestä ja kuivata. Ei saa valkaista. Ei rumpukuivausta. Linja kuivana varjossa. Lämmin rauta. Kuiva puhdistettava.


Icebreaker Sphere Crewe:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa hiihto kaupassa, saat Icebreaker Sphere Crewe:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 57.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Icebreaker Sphere Crewe

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje