`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Icebreaker

Icebreaker Siren Sweetheart

  • Icebreaker Siren Sweetheart
  • Icebreaker Siren Sweetheart

Icebreaker Siren Sweetheart

Tuotekuvaus Icebreaker Siren Sweetheart

Pehmeä ja joustava naisen T-paita, jossa on päivitetty istuvuus ja kangas, joka tekee siitä miellyttävämmän, siren-shortsit kultaseni on valmistettu mehukankaasta. Corespun käyttää nailonkuituja, jotka on kääritty merinovillaan, lisää lujuutta ja kestävyyttä, joka pysyy ihon pehmeyden vieressä. Ihanteellinen ympärivuotiseen käyttöön, joko matkoilla, vaelluksillasi tai rentouttaessa suuren päivän ulkopuolella, Siren Short Sleeve Sweetheartissa on myös mahtavan pääntie, joka sopii erinomaisesti arjen mukavuutta ja tasoitusta varten.

Ominaisuudet:

Sovita: Ohut

Layer: Alusvaatteet

Paras: ulkoilu & vaellus, matkailu & elämäntapa, lumikelkkailu, jooga & studio

Edut: Mukavuus, hengittävä, kestävä, hajuton

Ominaisuudet: Päivitetty parannettuun muotoiluun, tyylikäs muotoilu arjen mukavuutta ja kerrostumista varten, korespun kangas, joka lisää kestävyyttä

Tekniset tiedot:

Kankaan paino: 150 Ultrakevyt

Kangas: 83% merinovillaa, 12% nailonia, 5% LYCRA®-ytimenä

Tuotteen paino: Medium = 108 g / 3.80 oz

Hoito:

Konepesu.

Kuivuu nopeasti varjossa, mutta älä kuivaa kuivaa.

Tarkat ohjeet hoitotunnisteesta.


Jos haluat ostaa Icebreaker:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! snowinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Icebreaker:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista hiihtotuotteistamme, kuten Icebreaker Siren Sweetheart. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Icebreaker Siren Sweetheart kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Icebreaker Siren Sweetheart

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje