up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Helly hansen Housut Velocity Insulated
  • Play videoHelly hansen Housut Velocity Insulated
  • Helly hansen Housut Velocity Insulated
Helly hansen
360

Helly hansen Housut Velocity Insulated

plus

Helly Hansen Housut Velocity Insulated

Tuotekuvaus Helly hansen Housut Velocity Insulated

Uusi VELOCITY INSULATED on ihanteellinen housu päiväsi Alpeilla. Valmistettu HELLY TECH Performance -kankaasta kahdessa kerroksessa, se optimoi läpäisemättömyyden, hengittävyyden ja voimakkaan tuulen kestävyyden.

Se on erittäin joustava vaate, joka helpottaa liikkumista radalla. Siinä on Primaloft-eristys ja vettä hylkivät pinnat. Siinä on kaksi sivutaskua ja vetoketju, jotka parantavat ilmanvaihtoa reiden alueella.

Siinä on säädettävä vyötärö tarranauhalla ja vyötärönauhoilla turvallisuuden lisäämiseksi. Parantaa näkyvyyttä lumessa, siinä on RECCO-pelastusjärjestelmä. Uusi Wintersport housut kaikille lumen harrastajat jotka nauttivat täysin variaty vuori on tullut täysin eristetty. Ne kaipaat ystävä ja pitää sinut mukava kestävä, hengittävä ja vedenpitävä Helly Tech Performance outef kangas, koneellinen ilmanvaihto vetoketjut ja lisätään lämpöä kanssa Primaloft eristys.Ominaisuudet:


Helly Tech Performance

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä

2 kerros kangas rakentaminen

2 tapa mekaaninen venytys

Täysin sauma sinetöity

Vettä hylkivä käsittely (DWR)

Primaloft Musta Eristys 40g

Täysin eristetty

Sisempi reiteen tuuletus vetoketjut

RECCO Advanced Rescue järjestelmä

Muotoillut polvet optimoitu liikkeen

Boot gaitors silikonilla tarttuja

Vahvistettu helmassa

Dual käsitaskut

Vyötärönauha säätö

Vyölenkit

YKK laatu vetoketjutTekniset tiedot:


Kankaat: 100% polyesteriä


Haluatko tietää, mitä muita hiihtotuotteita Helly hansen tarjoaa? snowinn:sta voit tilata kaikkia Housut tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Helly hansen Housut Velocity Insulated on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Helly hansen Housut Velocity Insulated

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Nopea ja laadukas.

-

Nopea, kaikki on todella hyvää ja tuote vaikuttaa laadukkaalta. Olen 1,79 ja paino 82, täydellinen L. Aika näyttää sen kestävyyden.

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvä laatu ja ne ovat erittäin mukavia. Odotessaan kokeilla niitä hyvin kylmänä päivänä mielipide on loistava. He saapuivat hyvin nopeasti

Suuri hinta

-

koska hinta, tämä on erittäin hyvä

Erinomainen laatu

-

Housut laatu on erittäin hyvä. Saat hinnan he ovat, minulle ne ovat parempia ja viimeistelyt myös koskettaa muita merkkejä ja vastaavia tai korkeampi hinta. Olen innolla estrenarlos ja erittäin tyytyväinen hankintaan ja nopea toimitus.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up