up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoHelly hansen Housut Jr Dubliner
  • Helly hansen Housut Jr Dubliner
Helly hansen

Helly hansen Housut Jr Dubliner

plus

Helly Hansen Housut Jr Dubliner

Tuotekuvaus Helly hansen Housut Jr Dubliner

Ominaisuudet:

Säädettävä vyötärö: Säädettävä vyötärö, jossa kiristysnauha yksittäisten istuvuuden ja mukavuuden. Säädettävä vyötärö takaa yksilöllisen istuvuuden parantamiseksi mukavuutta ja toiminnallisuutta. Säädettävä vyötärö voidaan myös käyttää tiukempaa tai löysempää sovi lukita lämmintä ilmaa tai parantaa mekaanista ilmanvaihtoa alle aktiivisuutta.

Vuori: mukavuus, suorituskyky ja hengittävyys. Suojaava ulompi kankaat ovat vuorattu ylimääräistä lämpöä ja mukavuutta. Sisällä vuori ansat ilman lämpöä, auttaa hengittävyyden ja lisää lohtua liikkumisen helppous sisällä vaate.

DWR: Vettä hylkivä käsittely. Vettä hylkivä käsittely lisätään päälliskankaat jotta ne olisivat vedenpitävä ja hengittävä. Hydrofobinen käsittely tekee vettä, lunta ja likaa eroon pois ja auttaa ylläpitämään vedenpitävyys ja hengittävyys suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

TÄYSIN sauma SULJETTU / teipatut saumat: Täysin sauma tiivistetty rakenne 100% vedenpitävä rakenne. Täysin sauma sinetöity rakenteita käyttämällä Helly Tech® sertifioitu kankaat takaavat 100% vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä vaate koko vaatteen elämää.

HELLY TECH® SUOJAUS: Täysin vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. Kaikkiin tilanteisiin ja sääolosuhteet, joissa suojaa

elementtejä tarvitaan. Vähintään 5,000 mm vedenpitävyys ja 5,000 g / 24h / m2 hengittävyys ja tyypillisesti välillä 5,000 15,000 molemmille vastaavasti.

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% polyesteriä

Sovitus: Regular


Helly hansen Housut Jr Dubliner on täydellinen valinta täydentääksesi hiihto varusteitasi. snowinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti snowinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupastamme voit löytää muita hiihto tuotteita, jotka sopivat yhteen Helly hansen Housut Jr Dubliner:n kanssa.

Ominaisuudet Helly hansen Housut Jr Dubliner

Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up