`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Rebels Double 85L

  • Head Rebels Double 85L
  • Head Rebels Double 85L

Head Rebels Double 85L

Tuotekuvaus Head Rebels Double 85L

Säilytyspaketti kuljettaa kaksi paia di scisviluppata yhteistyössä johtajan kanssa Head Racing cinghie da trasporto parantaa

cinghie per fissare ;attrezzatura facilmente regolabili materiali esterni duraturi polyuretaanissa

Tekniset tiedot:

DIMENSION 203 x 18 x 28 cm

VOLUME 85L

PESO 2980


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Välinelaukuttuotteita suoraan Head:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten Head Rebels Double 85L, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Head Rebels Double 85L

Sukupuoli
Ikä
Suojustyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje