`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Pilot

Head Pilot

Head Pilot

  • Head Pilot
  • Head Pilot
  • Head Pilot
  • Head Pilot

Head Pilot

Tuotekuvaus Head Pilot

PILOTin vasteellinen kaksoissuuntainen muoto ja hienostunut taivutus- ja tehonjakautuma takaavat kiinteän virtauksen kypsille latureille.

Kaiverrus ja litteät temput temppuja ja sivupisteitä räjäytys- ja purojauheisiin kenttiin, tämä keskikokoinen lauta on erittäin kevyt Hybrid Camba POP -rakennus, jossa on

uusi Hexlight-materiaali, on sukutaulu ja voima ratsastaa kaikki.

? Boost Board -arkkitehtuuri

? Twin Directional

? Sintrattu pohja

? Flex-indeksi 8

CAMBER

HYBRID CAMBA POP

Hybridi Camba POP koostuu lyhyemmästä pintailestä, pitkästä laajemmasta nokosta ja ylimääräisestä tilavuudesta floatille. Yhdistetty nämä ominaisuudet mahdollistavat lyhyemmän levyn ratsastuksen ilman kellun- tai reaktiivisuuden menetystä. Tasapainotuslevyn alla oleva kohonnut litteä kaari antaa levyn reagoivan ja tasainen keski nostaa hihnaa kärkeen ja hännän ollessa aktivoituna.

YDIN

grafeeni

Grafene on 2D-materiaali, joka myös silloin, kun atomin paksu on yksi voimakkaimmista ja kevyimmistä materiaaleista maan päällä. Käytetty aluetta levyssä suurentaa levyn positiivisia ominaisuuksia.

HEXLIGHT

Hexlight on korkean teknologian yhdiste, jonka ansiosta aluksella voi painostaa vähemmän mutta säilyttävät sen ydinvoiman. Se on järjestetty alueellisesti valittujen HEAD-levyjen rakentamisessa.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Head Pilot:n! snowinn:ssa kaikilla Talviurheiluvarusteet tuotteillamme on täysi Head:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Head Pilot kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Head Pilot

Sukupuoli
Ikä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje