`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Pilot

Head Pilot

Head Pilot

  • Head Pilot
  • Head Pilot
  • Head Pilot
  • Head Pilot

Head Pilot

Tuotekuvaus Head Pilot

Uusi Pilot-lumilauta tarjoaa sinulle parhaat edut, jotka Head on pystynyt tarjoamaan lumituotteelle. Virranjakelu, kaksisuuntainen vaste ja hienostunut joustavuus tarjoavat vankan virtauksen kypsille latureille.

Head Pilot on rakennettu erittäin kevyeksi Camba POP -hybridi-materiaalien ja uuden kuusikulmaisen ytimen ansiosta. Tällä tavalla nopeuden ja terävien käänteiden voima on jaloissasi. Mitä odotat?

PILOTin vasteellinen kaksoissuuntainen muoto ja hienostunut taivutus- ja tehonjakautuma takaavat kiinteän virtauksen kypsille latureille.

Kaiverrus ja litteät temput temppuja ja sivupisteitä räjäytys- ja purojauheisiin kenttiin, tämä keskikokoinen lauta on erittäin kevyt Hybrid Camba POP -rakennus, jossa on

uusi Hexlight-materiaali, on sukutaulu ja voima ratsastaa kaikki.

? Boost Board -arkkitehtuuri

? Twin Directional

? Sintrattu pohja

? Flex-indeksi 8

CAMBER

HYBRID CAMBA POP

Hybridi Camba POP koostuu lyhyemmästä pintailestä, pitkästä laajemmasta nokosta ja ylimääräisestä tilavuudesta floatille. Yhdistetty nämä ominaisuudet mahdollistavat lyhyemmän levyn ratsastuksen ilman kellun- tai reaktiivisuuden menetystä. Tasapainotuslevyn alla oleva kohonnut litteä kaari antaa levyn reagoivan ja tasainen keski nostaa hihnaa kärkeen ja hännän ollessa aktivoituna.

YDIN

grafeeni

Grafene on 2D-materiaali, joka myös silloin, kun atomin paksu on yksi voimakkaimmista ja kevyimmistä materiaaleista maan päällä. Käytetty aluetta levyssä suurentaa levyn positiivisia ominaisuuksia.

HEXLIGHT

Hexlight on korkean teknologian yhdiste, jonka ansiosta aluksella voi painostaa vähemmän mutta säilyttävät sen ydinvoiman. Se on järjestetty alueellisesti valittujen HEAD-levyjen rakentamisessa.


Head Pilot:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Head:n tuotteista ja muista hiihtotuotteista, tsekkaa myös Talviurheiluvarusteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme snowinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Head Pilot

Sukupuoli
Ikä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje