up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Head Kypärä Knight Pro Kit
  • Play videoHead Kypärä Knight Pro Kit
  • Head Kypärä Knight Pro Kit
  • Head Kypärä Knight Pro Kit
360

Head Kypärä Knight Pro Kit

Head Kypärä Knight Pro Kit

plus
Head

Head Kypärä Knight Pro Kit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Head Kypärä Knight Pro Kit

Jos et ole vielä löytänyt maksimaalista mukavuutta, se johtuu siitä, että et tiedä Head Knight Pro -kypärää . Tässä lumilautailukypärässä on ehdottomasti kaikki mitä tarvitset harjoittaaksesi lumilautailua kuten ammattilainen . Integroidun etsimen ansiosta et tarvitse laseja, joten säästät rahaa tässä suhteessa. Viileä! Se ei ole tällainen?

Voit halutessasi vaihtaa visiirin, mikä osoittaa, että Knight Pro sopii täydellisesti mihin tahansa sääolosuhteeseen. Ultimate pään suoja täyttää visiiri muotoilu

Ominaisuudet:

Mold tekniikka, Visor Construction

alempi Microshell

Terminen Ilmanvaihto

Primaloft

Microfur

Beanie Liner

Neckgator

Head 2D Fit

Spare linssi mukana

Tekniset tiedot:

Paino: 490 g


Jos pidät Head Kypärä Knight Pro Kit:sta, tutustu myös muihin Head:n hiihtotuotteisiin Kypärät osastollamme ja Snowboard katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia snowinn:ssa, omassa hiihto verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Head Kypärä Knight Pro Kit

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kypärä

-

Tyytyväisiä tavaroita.

Tuotteen tarkistus

-

Täydellisesti tehty, mukava, kevyt, hyvä "valheita" ja ... mitään lisättävää. Suosittelen osalta sopimuksen täyttämisen on yksinkertaisesti salama :)

Hyvä ostaa

-

Kypärä sopii täydellisesti. Se on erittäin mukava ja visiiri sopii hyvin kasvoihin.

Head ritari pro musta

-

Kypärä on melko kevyt ja sopii ainakin pääni hyvin. Peili linssi on hyvin herkkä ja tein kaksi isoa naarmuja ensimmäisellä viikolla, vaikka olin hyvin varovainen. Peili objektiivi toimi hyvin auringonpaisteessa ja oranssi vara linssi oli hieno aikana pilvistä päivää. Olin arvostettu kirkkaamman linssi yölaskettelua vaikka rinteillä olivat kännissä.

Kypärä

-

Toimitusten määräajan täyttyi täydellisesti. Kypärä on saapunut pari päivää aikaisemmin kuin odotettiin täydellisessä kunnossa. erittäin hyvää palvelua

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up