up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoHead Housut Pito
  • Head Housut Pito
Head

Head Housut Pito

plus

Head Housut Pito

Tuotekuvaus Head Housut Pito

Nauti parhaista hetkistä Pito-housuilla , joka on korvaamaton kappale vaatekaappissasi. Uusi käsite HEAD on luoda käytännöllinen ja toimiva vaatteita kaikissa tilanteissa, et voi vain hyödyntää oman lunta housut partaalla vuoren, mutta voit myös mennä kävelylle kaupungin rento päivä. Hienoa?

Headin uusi All Terrain -mallisto on päättänyt viedä innovaatiot ja mukavuuden toiselle tasolle. Nauti kaikista malleista ja väreistä, joita HEAD tarjoaa uudessa kokoelmassaan. Ominaisuudet:

FIT 3D muotoinen kuvio

Vyötärö säädön

Sepalus vetoketjulla

1 vettähylkivä vetoketjullinen takatasku

Inner jalka vahvistaminen

Snow Gaitor

Tekniset tiedot:

Vuori: 100% polyesteriä

Tärkeimmät kangas: 84% Nylon, 16% polyesteriä

FIT: säännöllinen


Head Housut Pito:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Housuttuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Head-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Head on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Head Housut Pito

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up