up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGiro Kypärä Lure
  • Giro Kypärä Lure
Giro

Giro Kypärä Lure

plus

Giro Kypärä Lure

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Lure

Kuten vastapuolen Montane, naisten? S Lure on rakennettu höyhen valo samalla kun se tarjoaa myös erinomaiset istuvuus ja ratkaisevat toiminnot, kuten säädettävä termostaattiohjaus säädettävä ilmastus. Pehmeät korvatulpat ja leikkisä väripaletti lisää ylimääräisiä tyylipisteitä tähän kaikkiin maasto-esiintyjiin.

Tekniset tiedot:

rakentaminen:

Muotinrakentamisessa

Fit System:

Lomake Fit System, Vertical Tuning

Ilmanvaihto:

Termostaattisäätö, säädettävä ilmanvaihto, Super Cool -läpipainopakkaus, Stack-tuuletus

Ominaisuudet:

Suunniteltu naisille, Womens design earpad -materiaali, Yhteensopiva kaikkien jälkimarkkinoiden Giro-äänentoistojärjestelmien kanssa, Saumaton yhteensopivuus kaikkien Giro-suojalaseiden kanssa

sertifiointi:

ASTM F2040 / CE EN1077


Jos haluat tietää lisää Giro Kypärä Lure:sta tai muista Giro-merkkisistä tuotteista Kypärät kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Snowboard valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Giro:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Giro Kypärä Lure

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up