up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGiro Kypärä Lure
  • Giro Kypärä Lure
  • Giro Kypärä Lure
  • Giro Kypärä Lure
Giro

Giro Kypärä Lure

Giro Kypärä Lure

Giro Kypärä Lure

plus

Giro Kypärä Lure

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Lure

Kuten sen veli kypärä, miesten Montane, Lure on rakennettu höyhenen kevyt mutta tarjoaa myös poikkeuksellisen istuvuus ja tärkeisiin toimintoihin, kuten säädettävät Termostaatti tuuletus. Pehmo pehmusteet ja leikkisä väripaletti lisätä ylimääräisiä tyylipisteitä tähän maastosta esiintyjä.Tekniset tiedot:


Rakentaminen: In Mold rakentaminen

Fit System: Roc Loc 5 Fit System, On The Fly Vertical Tuning

Tuuletus: Super Cool tuuletusaukoista Termostaatti, Stack IlmanvaihtoTekniikka:


Uistin NAISTEN HELMET:

Kuten sen veli kypärä, miesten Montane, Lure on aseistettu höyhenen kevyt istuvuus ja ratkaisevan kaikki vuori yksityiskohtia, mutta muhkeat korvatyynyt ja vaativille väripaletti antaa Lure jalka ylös muiden naisten kypärät maali.


Mold:

Meidän muotin rakentamisen sulakkeet kypärän ulkokuoren sen iskunvaimennusmateriaalista EPS liner muovausprosessin aikana, jolloin liner kirjaimellisesti osa kypärää. Tämä fuusio prosessi vahvistaa alueiden ympärille tuuletusaukot ja kylkiluut, luoda yksiosainen "tukiranka", joka mahdollistaa kypärän kevyempiä, kestävämpiä ja parempaa tuuletettu kuin perinteisiä malleja.


ROC LOC 5:

Kun yli kaksi vuotta kehitystä, Giro esittelee Roc Loc 5. Tämä uraauurtava fit tarjoaa täysin ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen verraton tason mukavuutta, vakautta, säädettävyys ja painon säästö. With Roc Loc 5, voit helposti soittaa niin kunnossa jännitys ja säädä pystyasennossa yhdellä kädellä. Vain kierrä valitsin tiukempi tuntuma maastossa, niin sitä takaisinpäin lovi ja rentoutua ympäri asuntoa tai lämmin kiivetä. Vaikka nämä merkittävät ominaisuudet, Roc Loc 5 on edelleen lähes 40 prosenttia kevyempi kuin suosittu edeltäjänsä, Roc Loc 4.


Micro Dial: sydän Roc Loc 5 on tämän räikällisen, mikro säätörenkaalla. Yksinkertainen, kaksi sormea ​​kierre Micro Dial avaa tai sulkee retentiojärjestelmä ja jokaisesta napsautuksesta on kuultavissa.


Kolme kanta Kannatin: Ei ole koskaan ollut helpompaa muuttaa pystyasento ja hienosäätää sopivaksi. Meillä sisällytetty kolmen aseman kiinnike, joka sisältää 15 millimetriä ylös / alas liikettä. Kuten Micro Dial, tämä järjestelmä voidaan säätää irrottamatta kypärä. Huolella ergonominen aseita on muotoiltu olemaan mahdollisimman mukava, mutta työ


Dual Palot: Nämä kaksi paneelit on suunniteltu tiukasti kiinni takaraivolle samalla mukavasti tuudittaisit takaraivolohko.

Hihna Korit: With Roc Loc 5, kypärän hihnat ovat aina oikeassa, missä niitä tarvitaan. Puhumattakaan tämän hihna kori tuo uuden tason mukavuutta.


SUPER COOL VENTS:

Super Cool tuuletusaukot vetää viileä, raitista ilmaa kypärän samalla työntää lämpöä ja tunkkainen ilma ulos. Maksimoimalla tehokkuutta ja optimoimalla aukko muotoja, kollektiivinen jäähdytys teho Super Cool tuuletusaukkojen auttaa säätelemään oman ytimen lämpötila ja pitää sinut tunne raikkaana koko päivän.


Termostaattiohjaus:

Termostaatti ilmanvaihdon ohjaus voit virittää ilmavirran hetkessä yksinkertainen, matala profiili ohjaus -painiketta kypärän ulkopuolelle. Mikään muu järjestelmä on nopeampaa ja helpompaa sopeutua, ja mikään ei ole tehokas pitämään sinut mukava.


STACK VENT:

Meidän Stack Vent kehitettiin perustuu tutkimukseen osoittaa enemmistön lämmintä ilmaa, joka voi aiheuttaa huurtumista pakoputkia keskustasta ylhäältä tuuletusaukko silmälasit. Pinon Vent kypärä keskustan kanssa vent teidän suojalasit auttaa pitämään ne selkeitä ja sumu vapaa säilyttäen koko kypärä ja suojalasit yhdentymistä.


NAISTEN:

Vaikka ei ole eroa miehen ja naisen pään muotoihin muu kuin pienempi keskikoko, tarjoamme naisten erityisiä malleja pysyä muoti eteenpäin pakki löytyy vuorella. Viimeistely yksityiskohdat ja hienostunut väripaletti asettaa nämä mallit toisistaan.


snowinn:ssa näytämme sinulle kaikki Giro:n Kypärä Lure:n ominaisuudet. hiihtoverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Giro Kypärä Lure tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Giro Kypärä Lure ja voit hyödyntää muita hiihtovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Giro Kypärä Lure

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up