up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGiro Kypärä Flare
  • Giro Kypärä Flare

Giro Kypärä Flare

plus
Giro

Giro Kypärä Flare

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Flare

Haluatko kuilun? Jos näin on, niin sinun on suojeltava jalkasi, tyttö! Giro Flare Helmet on saanut sinut peitetyksi vaaleimmaksi täysin varustelluksi kypäräksi. Alhaisen profiilin muotoilu antaa sinulle mahdollisuuden näyttää naisellisuuttasi ympäri vuoren. Kun yrität poistaa aukon, varmista, että GoPro® on tarttunut kypärään, koska se on yhteensopiva, ja tiedät, että haluat videotodistuksen madollisesta taidoistasi!

RAKENTAMINEN:

Muotinrakentamisessa - Muotinrakentamisessa suljetaan kova polykarbonaatti ulkokuoren kanssa kypärät iskunvaimennusvaahtopäällysteellä. Fuusioprosessi mahdollistaa paremmat ilmanvaihtojärjestelmät, mikä tekee muotinkypäristä kevyempiä ja viileämpiä kuin perinteiset kypärät.

ILMANVAIHTO:

Super Cool ™ -suodattimet - 12 Super Cool ™ -ilmaventtiiliä vetää viileää ja raikasta ilmaa kypärään samalla, kun se työntää lämmön ja tuuletuksen.

Termostaattiohjaus Säädettävä ilmastus - Voit mukauttaa ilmavirtaa heti yksinkertaisella, matalan profiilin ohjauspainikkeella kypärän ulkosivulla. Mikään muu järjestelmä ei ole nopeampi tai helpompi säätää, eikä mikään ole tehokkaampaa pitää sinut mukavana.

Stack Vent ™ - Stack Vent ™ kohdistaa kypärän keskipyörän aukon ja suojaavat suojalasi keskeltä, mikä auttaa estämään sumun säilyttämisen samalla kun ylläpidetään kypärää ja suojalaseja.

säädettävyys:

Roc Loc® 5 Fit System - Tämä uraauurtava sopiva järjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden, vakauden, säädön ja painon säästämisen. Roc Loc® 5 -mallin avulla voit helposti mukauttaa kypärän istuvuutta ja kyynärpään kallistusta sekunneissa yhdellä kädellä. Ja sen lähes 40% kevyempi kuin vertailukelpoiset järjestelmät, mikä tekee siitä lopullisen kallon halata ylellisyyttä.

Ominaisuudet:

GoPro®-yhteensopiva kameran asennusintegraatio - Mukana GoPro®-yhteensopiva asennusjärjestelmä

X Static® XT2 antibakteerinen pehmuste - Sen lisäksi, että se on erittäin mukava, Giros X -stiptityynyt tarjoavat mikrobien ominaisuuksia, jotka auttavat kypärän pitämisessä pidempään. Tyynyt ovat myös konepestäviä.

Suunniteltu erityisesti naisille

Saumaton yhteensopivuus kaikkien Giro-suojalaseiden kanssa

TURVALLISUUSVAATIMUKSET: Vaatimustenmukaisuus - ASTM F2040 / CE EN1077

Tekniset tiedot:

Materiaali: ABS

Kypärä Style: Half Shell

Kypärän tuuletus: säädettävä tuuletus

Ääni: ei sisälly

Irrotettavat korvatyynyt: Ei

Säädettävä sovitus: kyllä

MIPS: Ei

Paino (g): 375


Tutustu nyt kaikkiin Kypärät tuotteisiimme, jotka löydät snowinn:sta, kuten Giro Kypärä Flare. Osta nyt Giro Kypärä Flare ja säästä paljon puhdasta rahaa Snowboard tuotteista. Lisäksi, Giro-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää Giro Kypärä Flare:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? snowinn:n Kypärät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Giro Kypärä Flare

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up