up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Giro Kypärä Flare
  • Play videoGiro Kypärä Flare
  • Giro Kypärä Flare
Giro
360

Giro Kypärä Flare

plus

Giro Kypärä Flare

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Flare

Leimahtaa on kevyin täysin varustellun naisia? S lumen kypärä Giro on koskaan tehnyt. Ja ikään kuin tämä ei ollut? T riitä, se on myös tyylikäs ja viekas integroitu GoPro yhteensopiva kameran asentamiseen, jonka avulla voit helposti liittää ja poistaa POV kamera lennossa.

Leimahtaa? Hidas profiili, kaikki vuori muotoilu naisellinen leikata ja yksityiskohtien tuottaa varmaa tyyliä suorituskyvyn ja toimivuuden lisäksi se tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden eri Giro suojalasit, erityisesti Uusi Naiset? T EXV Field silmälasit.

Tekniset tiedot:

Rakenteilla: Mould rakentaminen, erittäin kevyt (375g), matala rakenne

Fit järjestelmä: Roc Loc 5 Fit järjestelmä, lennossa Vertical Tuning

Tuuletus: Super Cool tuuletusaukoista termostaattiohjaus, Stack ilmanvaihto

tekniikka:

Flare Kypärä:

Pudottamalla Seuraava. Leimahtaa on kevyin täysin varustellun naisia? S lumen kypärä Giro on koskaan tehnyt.

GoPro Yhteensopiva:

Mukana GoPro sopiva asennus- järjestelmä.

Mold:

Meidän muotin rakentamisen sulakkeet kypärä? S ulkokuori sen iskua vaimentava EPS liner valuprosessin aikana, jolloin vuoraus kirjaimellisesti osa kypärän. Tämä fuusio prosessi vahvistaa alueilla ympäri tuuletusaukkojen ja kylkiluut, luodaan yksi pala? Tukiranka? joka mahdollistaa kypärän ovat kevyempiä, kestävämpiä ja parempia tuuletettu kuin perinteisiä malleja.

ROC LOC 5:

Kun yli kaksi vuotta kehitystä, Giro esittelee Roc Loc 5. Tämä uraauurtava kunnossa tarjoaa täysin ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen vertaansa vailla tason mukavuutta, vakautta, säädettävyys ja painon keventämiseksi. Kanssa Roc Loc 5, voit helposti soittaa niin kunnossa jännitys ja säädä pystyasennossa yhdellä kädellä. Vain kierrä säädintä tiukemmasta tuntumaa maastossa, sitten takaisin pois lovi ja rentoutua koko asuntoa tai lämmin kiivetä. Vaikka nämä merkittävät ominaisuudet, Roc Loc 5 on edelleen lähes 40 prosenttia kevyempi kuin sen suositun edeltäjänsä, Roc Loc 4.

Mikro Dial: sydän Roc Loc 5 on tämän räikällisen, mikro säätörenkaalla. Yksinkertainen, kaksi sormea ​​kierre Micro Dial avaa tai sulkee retentiojärjestelmässä ja kukin klikkaus on kuultavissa.

Kolmiasentoisen Kannatin: se? S koskaan ollut helpompaa muuttaa pystyasento ja hienosäätää sopivaksi. Meillä on sisällytetty kolmen asennossa kiinnike, joka sisältää 15 millimetriä ylös / alas liikkeen. Kuten Micro Dial, tämä järjestelmä voidaan säätää poistamatta kypärää. Huolella ergonominen aseita on muotoiltu olemaan mahdollisimman mukava, mutta työ

Dual Palot: Nämä kaksi paneelit on suunniteltu tiukasti kiinni takana päätäsi mukavasti cradling takaraivolohkossa.

Hihna Korit: With Roc Loc 5, kypärän hihnat ovat aina siellä missä niitä tarvitaan. Puhumattakaan tämän hihnan kori tuo uuden tason mukavuutta.

Super Cool Vents:

Super Cool tuuletusaukot vetää viileä, raitista ilmaa kypärään työntäen lämmön ja tunkkainen ilma ulos. Maksimoimalla tehokkuutta ja optimoimalla aukko muotoja, kollektiivinen jäähdytysteho Super Cool tuuletusaukkojen auttaa säätelemään oman sisälämpötilaan ja pysyt raikkaina koko päivän.

Termostaatin:

Termostaatti säätää ilmastointia voit virittää laitteistosi ilmavirran hetkessä yksinkertainen, matalaa profiilia ohjauspainiketta ulkopuolella kypärän. Mikään muu järjestelmä on nopeampaa ja helpompaa sopeutua, ja mikään ei ole tehokkaampi pitämään sinua mukava.

Poistokaasupiipussa:

Meidän poistokaasupiipussa kehitettiin perustuen tutkimus osoittaa enemmistön lämpimän ilman, joka voi aiheuttaa huurtumista pakokaasuihin päässä ylhäältä tuuletusaukko silmälasit. Kohdistamalla poistokaasupiipussa kypärään keskustan kanssa aukko oman suojalasit auttaa pitämään ne selkeitä ja sumu vapaa säilyttäen koko kypärä ja silmälasit yhdentymistä.

Naisten:

Vaikka ei ole eroa miehen ja naisen pään muotoihin muuta kuin pienempi keskimääräinen koko, tarjoamme naisten erityisiä malleja pysyä muoti eteenpäin pakki löytyi vuorella. Viimeistely yksityiskohdat ja hienostunut väripaletti asettaa näitä malleja toisistaan.


Jos etsit korkealaatuisia Snowboard tuotteita, siinä tapauksessa Snowboard täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Giro Kypärä Flare:a, jonka tämänhetkinen hinta on 103.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. snowinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia hiihto varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Giro Kypärä Flare:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Giro Kypärä Flare

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up