up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGiro Kypärä Flare
  • Giro Kypärä Flare
  • Giro Kypärä Flare
  • Giro Kypärä Flare
Giro

Giro Kypärä Flare

Giro Kypärä Flare

Giro Kypärä Flare

plus

Giro Kypärä Flare

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Flare

Flare on kevyin täysin varustellun naisten lumi kypärä Giro on koskaan tehnyt. Ja jos tämä ei riitä, se on myös tyylikäs ja viekas integroitu GoPro yhteensopiva kameran asentamiseen, jonka avulla voit helposti liittää ja poistaa POV kamera lennossa.


Flare'slow profiili, kaikki vuori muotoilu naisellinen leikata ja yksityiskohtaisesti tuottaa varmaa tyyliä suorituskyvyn ja toimivuuden lisäksi se tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden eri Giro suojalasit, erityisesti New Naisten EXV Field mulkoilla.Tekniset tiedot:


Rakentaminen: In Mold rakentaminen, Ultra Kevyt (375g), matala profiili

Fit System: Roc Loc 5 Fit System, On The Fly Vertical Tuning

Tuuletus: Super Cool tuuletusaukoista Termostaatti, Stack IlmanvaihtoTekniikka:


Flare Kypärä:

Pudottaminen Seuraava. Flare on kevyin täysin varustellun naisten lumi kypärä Giro on koskaan tehnyt.


GoPro Yhteensopiva:

Mukana GoPro yhteensopiva kiinnitysjärjestelmä.


In Mold:

Meidän muotin rakentamisen sulakkeet kypärän ulkokuoren sen iskunvaimennusmateriaalista EPS liner muovausprosessin aikana, jolloin liner kirjaimellisesti osa kypärää. Tämä fuusio prosessi vahvistaa alueiden ympärille tuuletusaukot ja kylkiluut, luoda yksiosainen "tukiranka", joka mahdollistaa kypärän kevyempiä, kestävämpiä ja parempaa tuuletettu kuin perinteisiä malleja.


ROC LOC 5:

Kun yli kaksi vuotta kehitystä, Giro esittelee Roc Loc 5. Tämä uraauurtava fit tarjoaa täysin ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen verraton tason mukavuutta, vakautta, säädettävyys ja painon säästö. With Roc Loc 5, voit helposti soittaa niin kunnossa jännitys ja säädä pystyasennossa yhdellä kädellä. Vain kierrä valitsin tiukempi tuntuma maastossa, niin sitä takaisinpäin lovi ja rentoutua ympäri asuntoa tai lämmin kiivetä. Vaikka nämä merkittävät ominaisuudet, Roc Loc 5 on edelleen lähes 40 prosenttia kevyempi kuin suosittu edeltäjänsä, Roc Loc 4.


Micro Dial: sydän Roc Loc 5 on tämän räikällisen, mikro säätörenkaalla. Yksinkertainen, kaksi sormea ​​kierre Micro Dial avaa tai sulkee retentiojärjestelmä ja jokaisesta napsautuksesta on kuultavissa.


Kolme kanta Kannatin: Ei ole koskaan ollut helpompaa muuttaa pystyasento ja hienosäätää sopivaksi. Meillä sisällytetty kolmen aseman kiinnike, joka sisältää 15 millimetriä ylös / alas liikettä. Kuten Micro Dial, tämä järjestelmä voidaan säätää irrottamatta kypärä. Huolella ergonominen aseita on muotoiltu olemaan mahdollisimman mukava, mutta työ


Dual Palot: Nämä kaksi paneelit on suunniteltu tiukasti kiinni takaraivolle samalla mukavasti tuudittaisit takaraivolohko.


Hihna Korit: With Roc Loc 5, kypärän hihnat ovat aina oikeassa, missä niitä tarvitaan. Puhumattakaan tämän hihna kori tuo uuden tason mukavuutta.


Super Cool Vents:

Super Cool tuuletusaukot vetää viileä, raitista ilmaa kypärän samalla työntää lämpöä ja tunkkainen ilma ulos. Maksimoimalla tehokkuutta ja optimoimalla aukko muotoja, kollektiivinen jäähdytys teho Super Cool tuuletusaukkojen auttaa säätelemään oman ytimen lämpötila ja pitää sinut tunne raikkaana koko päivän.


Termostaatti Ohjaus:

Termostaatti ilmanvaihdon ohjaus voit virittää ilmavirran hetkessä yksinkertainen, matala profiili ohjaus -painiketta kypärän ulkopuolelle. Mikään muu järjestelmä on nopeampaa ja helpompaa sopeutua, ja mikään ei ole tehokas pitämään sinut mukava.


Stack Vent:

Meidän Stack Vent kehitettiin perustuu tutkimukseen osoittaa enemmistön lämmintä ilmaa, joka voi aiheuttaa huurtumista pakoputkia keskustasta ylhäältä tuuletusaukko silmälasit. Pinon Vent kypärä keskustan kanssa vent teidän suojalasit auttaa pitämään ne selkeitä ja sumu vapaa säilyttäen koko kypärä ja suojalasit yhdentymistä.


Naisten:

Vaikka ei ole eroa miehen ja naisen pään muotoihin muu kuin pienempi keskikoko, tarjoamme naisten erityisiä malleja pysyä muoti eteenpäin pakki löytyy vuorella. Viimeistely yksityiskohdat ja hienostunut väripaletti asettaa nämä mallit toisistaan.


Tervetuloa Giro Kypärä Flare erikoistarjoukseemme. snowinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia hiihtovarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa hiihtotuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Snowboard.

Ominaisuudet Giro Kypärä Flare

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up