up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Giro Kypärä Fade
  • Play videoGiro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
Giro
360

Giro Kypärä Fade

Giro Kypärä Fade

Giro Kypärä Fade

plus

Giro Kypärä Fade

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Fade

Fade ™ mips® -kypärä on kevyt ja mukava useiden ominaisuuksien, kuten muotoilujärjestelmän ja termostaattiohjauksella säädettävän tuuletuksen ansiosta. Tulet arvostamaan yksityiskohtia korvatyynyistä (jotka ovat yhteensopivia ulkoisen tekniikan jälkimarkkinoiden giro-äänijärjestelmien kanssa) saumattomaan yhteensopivuuteen kaikkien giro-suojalasien kanssa. fade mips® -kypärässä on myös monisuuntainen iskusuojausjärjestelmä, joka voi tarjota enemmän suojaa tietyissä iskuissa.


Ominaisuudet:

Kuoren tyyppi: Muottirakenteessa
Ilmanvaihtotyyppi: Säädettävä termostaattisäätö antaa mahdollisuuden säätää ilmavirtausta välittömästi yksinkertaisella, matalaprofiilisella ohjauspainikkeella kypärän pino Vent ™ -tekniikan ulkopuolella.
Sovitusjärjestelmä: Pystysuunta
Elektroniikan yhteensopivuus: Yhteensopiva Outdoor Techin Giro-äänentoistojärjestelmien kanssa
Aiotko hankkia itsellesi suositun Giro Kypärä Fade:n? Kaikki Giro-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Giro Kypärä Fade jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme snowinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman hiihto varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Giro Kypärä Fade

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up