up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Giro Kypärä Fade
  • Play videoGiro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
  • Giro Kypärä Fade
Giro
360

Giro Kypärä Fade

Giro Kypärä Fade

Giro Kypärä Fade

plus

Giro Kypärä Fade

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Fade

Himmennys MIPS on kevyt ja mukava ansiosta monia ominaisuuksia, kuten In Form Fit järjestelmä ja Termostaatti säädettävissä tuuletus. Tulet arvostamaan yksityiskohtia, alkaen korvatyynyt (jotka ovat yhteensopivia jälkimarkkinoilla Giro audio järjestelmien Outdoor Tech) ja saumaton Yhteensopivuutta kaikkien Giro suojalasit. Fade MIPS on myös varustettu Multi suuntaava Impact Protection System, joka voi tarjota enemmän suojaa tietyissä vaikutuksia.

Ominaisuudet:

Ominaisuudet: suunniteltu erityisesti naisille, Naisten malli Kuulokkeiden Detailing, Yhteensopiva jälkimarkkinoille Giro Audio Systemsin Outdoor Tech, saumaton yhteensopivuuden kaikkien Giro Goggles

Rakentaminen: MIPS - Multi suuntaava Impact Protection System, In Mold Construction

Fit System: In Form Fit System, Vertical Tuning

Tuuletus: Termostaatti Säädettävä Ilmaus, Super Cool Vents, Stack ilmanvaihto

tekniikka:

FADE MIPS HELMET:

GIRO SNOW MIPS:

MIPS Multi Suunnattu Impact Protection System MIPS on edistysaskel kypärä design. On kolme pääosaa MIPS varustettu kypärä: sisätilojen vaahto liner, Low Friction Liner ja elastomeerisen kiinnitysjärjestelmä niiden välillä. Vuonna kulmassa vaikutus, elastomeerinen kiinnitysjärjestelmä ulottuu jotta vaahto liner kiertää itsenäisesti ympäri pään. Tavoitteena Tämän tekniikan on edelleen vähentää rotaatiovoimien.

Saumattomasta yhteensopivuudesta:

Optimaalisen suorituskyvyn sekä kypäriä ja suojalaseja Giro tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä integroitu laite. Varmistaminen saumaton rajapinta kypärä ja suojalasit tarjoaa poikkeuksellisen istuvuuden ja luotettava, huoli-toiminnon.

STACK VENT ™:

Meidän Stack Vent kehitettiin perustuen tutkimus osoittaa enemmistön lämmintä ilmaa, joka voi aiheuttaa huurtumista pakokaasuihin päässä ylhäältä tuuletusaukko lasien. Pinon Vent kypärään keskustan kanssa aukko oman suojalasit auttaa pitämään ne selkeitä ja sumu vapaa säilyttäen koko kypärä ja lasien integroinnin.

MUOTOILUN ™ FIT SYSTEM:

In Form ™ -järjestelmä on matalan profiilin istuvuuden ja vakauden, joka on helppo soittaa sovitus ja tuntumaa kypärän sekunnissa - myös käsineet kädessä. Ergo ystävällinen dial juuressa kypärän tarjoaa jopa 6 cm sovi säätö, ja järjestelmä sisältää myös erillisen pystysuuntaisen kääntymisen ominaisuus, joka säätää eteen / taakse kallistus kypärän päähäsi parantaa näkökentän ja optimoida istuvuus kypärän kanssa suojalasit.

THERMOSTAT ™ CONTROL:

Termostaatti ilmanvaihdon säädin mahdollistaa mukautetun virittää ilmavirran hetkessä yksinkertainen, matala profiili ohjauspainiketta ulkopuolelle kypärän. Mikään muu järjestelmä on nopeampaa ja helpompaa sopeutua, ja mikään ei ole tehokas pitämään sinut mukava.


snowinn:stä, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Giro Kypärä Fade tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Giro:n tuotteita, kuten Kypärä Fade, kuten Kypärät kategoriasta hiihto verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen hiihto varusteisiin ja tsekkaa myös Giro Kypärä Fade:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Giro Kypärä Fade

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up