up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGiro Kypärä Discord
  • Giro Kypärä Discord
  • Giro Kypärä Discord
  • Giro Kypärä Discord

Giro Kypärä Discord

Giro Kypärä Discord

Giro Kypärä Discord

plus
Giro

Giro Kypärä Discord

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Discord

Kaikki uudet tarjontaansa innovatiivisen Soft Shell luokka, epäsopua kypärä laajenee vaihtoehtoja freestyle vapauden ja ilmaisun maastossa. Rakennettu progressiivinen freestyle ja backcountry ratsastajat, jossa päivittäin vaikutukset ovat väistämättömiä, epäsopua suunnittelussa yhdistyvät meidän patentti vireillä, iskunvaimennusmateriaalista dual tiheys Vinyyli Nitriili (VN) sisävuori oma, joustava ulkokuori tuloksena ultra kestävä, joustava, ja mukava kypärä sekä korkea ja matala energian vaikutuksia.Discord n ​​matala profiili on tarjolla Termostaatti säädettävissä tuuletusta, Auto Loc 2 fit järjestelmä sekä irrotettavat pehmusteet ja saumattoman yhteensopivuuden kaikkien Giro EXV suojalasit soitettujen istuvuuden ja sumu-toiminnon missään kunnossa.Tekniset tiedot:


Rakentaminen: Soft Shell Construction, Dual Density Vinyl Nitriili (VN) Liner

Fit System: Auto Loc 2 Fit System, On The Fly Vertical Tuning

Tuuletus: Super Cool tuuletusaukoista Termostaatti, Stack IlmanvaihtoTekniikka:


Discord Kypärä:

Kaikki uudet tarjontaansa innovatiivisen Soft Shell luokka, epäsopua kypärä laajenee vaihtoehtoja freestyle vapauden ja ilmaisun maastossa. Rakennettu progressiivinen freestyle ja backcountry ratsastajat, jossa päivittäin vaikutukset ovat väistämättömiä, epäsopua suunnittelussa yhdistyvät meidän patentti vireillä, iskunvaimennusmateriaalista dual tiheys Vinyyli Nitriili (VN) sisävuori oma, joustava ulkokuori tuloksena ultra kestävä, joustava, ja mukava kypärä sekä korkea ja matala energian vaikutuksia. Discord n ​​matala profiili on tarjolla Termostaatti säädettävissä tuuletusta, Auto Loc 2 fit järjestelmä sekä irrotettavat pehmusteet ja saumattoman yhteensopivuuden kaikkien Giro EXV suojalasit soitettujen istuvuuden ja sumu-toiminnon missään kunnossa.


Soft Shell Rakentaminen:

Soft Shell Rakentaminen yhdistää patentti vireillä iskunvaimennusmateriaalista liner tehty Vinyl nitriilikumi (VN) ja ainutlaatuinen joustava oma ulkokuori materiaalia kestävä ja mukava. Tämä yhdistelmä tarjoaa kypärä, joka on riittävän monipuolinen hallita matala ja korkea vaikutuksia.


SUPER COOL VENTS:

Super Cool tuuletusaukot vetää viileä, raitista ilmaa kypärän samalla työntää lämpöä ja tunkkainen ilma ulos. Maksimoimalla tehokkuutta ja optimoimalla aukko muotoja, kollektiivinen jäähdytys teho Super Cool tuuletusaukkojen auttaa säätelemään oman ytimen lämpötila ja pitää sinut tunne raikkaana koko päivän.


STACK VENT:

Meidän Stack Vent kehitettiin perustuu tutkimukseen osoittaa enemmistön lämmintä ilmaa, joka voi aiheuttaa huurtumista pakoputkia keskustasta ylhäältä tuuletusaukko silmälasit. Pinon Vent kypärä keskustan kanssa vent teidän suojalasit auttaa pitämään ne selkeitä ja sumu vapaa säilyttäen koko kypärä ja suojalasit yhdentymistä.


snowinn:stä, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Giro Kypärä Discord tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Giro:n tuotteita, kuten Kypärä Discord, kuten Kypärät kategoriasta hiihto verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen hiihto varusteisiin ja tsekkaa myös Giro Kypärä Discord:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Giro Kypärä Discord

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up