up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Giro Kypärä Combyn
  • Play videoGiro Kypärä Combyn
  • Giro Kypärä Combyn
Giro
360

Giro Kypärä Combyn

plus

Giro Kypärä Combyn

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Giro Kypärä Combyn

Matala profiili, luisteluhenkinen Combyn on huippuluokan valinta joukkueurheilijoillemme sekä omistautuneille puisto- ja putkimiehille.

Combyn käyttää Soft Shell -teknologiaa, joka yhdistää iskuja vaimentavan kaksitiheyksisen vinyylinitriili (VN) -vuoren ja oman joustavan ulkokuoren.

Tuloksena on erittäin kestävä, joustava ja mukava kypärä, joka kestää sekä korkeita että matalia energiavaikutuksia.

Muita kohokohtia ovat Super Cool -aukot, saumaton yhteensopivuus kaikkien Giro EXV -lasien ja Outdoor Techin jälkimarkkinoiden äänijärjestelmien kanssa.

Combyn on rakennettu etenemisen, hyppäämisen ja etenemisen välittömiin vaikutuksiin puistosta putkeen ja kaikkialle niiden väliin.


Tällä hetkellä, Giro Kypärä Combyn tuotetta on saatavilla snowinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Giro-merkkisiin hiihto tuotteisiin, joita hiihto verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Snowboard kokoelman malleilla. snowinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Kypärät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat hiihto-tuotteet.

Ominaisuudet Giro Kypärä Combyn

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvin

-

Kypärä on suuri, tunnen turvassa! Kevyt ja pää ei kyllästy.

Giro combyn

-

Suuri kypärä, no nonsense, suuri kylä, kätevä. Oakley Airbreak ihanteellinen joutui kypärän!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up