up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoFritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm
  • Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm
Fritschi

Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm

plus

Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm

Tuotekuvaus Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm

Yhdessä uusinta sitovia järjestelmiä, tarvikkeet pystyvät käsittelemään yhä kasvaviin haasteisiin ja täyttävät hyvin käyttäjien erityistarpeisiin erilaisissa olosuhteissa on kysyntää.


Ski touring kovilla lumen korkealla vuoren maasto Diamir Traxion jääraudat ovat Optimaalinen lisä Diamir Safety Pin System.


Painoon optimoitu rakentamisen korkea laatu alumiini terä on leikattu ja muotoiltu erityisesti kehitetty korkean tarkkuuden prosessi.


Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm erikoistarjous on sinua varten! Käy snowinn:ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. snowinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Fritschi, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Suksisiteettuotteet.

Ominaisuudet Fritschi Vipec Jääkenkä Traxion 115 Mm

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Fritschi vipec rampon traxion

-

rehottaa korkealaatuista, todella "helppoa ja käyttövalmis". kytkentäjärjestelmä on upea.

Fritschi vipec crampon traxion 115mm

-

Отличные кошки, отправка, доставка, качество ja цена просто супер. Спасибо магазину!

Juuri mitä tarvitsin

-

Juuri mitä tarvitsin.

Hyvä kauppa

-

En ole vielä kokeillut kissoja, mutta mielestäni kaikki on kunnossa. Haluan huomata lähetys- ja toimitusnopeuden. 3 viikkoa ennen Norilskia mielestäni hyvä indikaattori. Tilaan tämän myymälän toisen kerran kahden kuukauden kuluessa. Tyytyväinen! Suosittelen!

Diamir vipec crampon

-

Laatutuote hyvään hintaan

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up