up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoFritschi Jääkenkä Axion
  • Fritschi Jääkenkä Axion
Fritschi

Fritschi Jääkenkä Axion

plus

Fritschi Jääkenkä Axion

Tuotekuvaus Fritschi Jääkenkä Axion

Axion Rautahaat


Easy-aktivointi jääraudat:


- Vankka tuki jyrkillä rinteillä, erityisesti kovan lumen tai vaikeaa traverses tarkoittaa sekä turvallisuutta ja mukavuutta.


- Aivan kuten malleja Diamir Safety Alubar System, Diamir Eagle 12, Scout 11 ja Freeride Pro, oikea jääraudat tarjoavat myös selvää toiminnallista hyötyä.
Suuntaanäyttävälle - AXION TECH:


- Kun Axion jääraudat, päivän epävarmojen asennus manoeuvers vaikeassa maastossa ovat menneisyyttä.


- Koska Axion on kiinnitetty sitova ennen Kiertue alkaa se on valmis käytettäväksi milloin tahansa.


- Se voidaan sopivasti aktivoida suksisauvan, tarpeen mukaan, ilman astua ulos sitova ja varmistaa siten vankka tuki.


- Se on yhtä helppo poistaa, kun sitä ei enää tarvita.


- Innovatiivinen, tehokas metalli osa hampailla tarjoaa paljon enemmän tukea, mukavuutta ja turvallisuutta kuin perinteiset jääraudat.
Diamir Axion crampons - ski tour puskurien kanssa vaativimpienkin:


- Yhdessä state-of-the-art sitovia järjestelmiä, tarvikkeet pystyy käsittelemään alati kasvaviin haasteisiin ja täyttävät hyvin käyttäjien erityistarpeisiin erilaisissa olosuhteissa on kysyntää.


- Jos hiihtäminen on kovan lumen korkea vuori maastossa Diamir Axion jääraudat ovat optimaalinen parannus Diamir Safety Alubar System. Korkean tarkkuuden, paino-optimoitu terä laadukkaita alumiini ja tukea, jota pyörivä mekanismi high-tech synteettiset materiaalit ovat tae optimaalisen toiminnan.Axion Jääraudat 86/110


Mitä mieltä olet Fritschi Jääkenkä Axion:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet hiihtoverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Fritschi:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Suksisiteettuotteille.

Ominaisuudet Fritschi Jääkenkä Axion

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Näyttää hyvältä!

-

En ole vielä käyttänyt niitä, mutta ne näyttävät helppokäyttöisiltä ja näyttävät toimivan erittäin hyvin. Olin huolissani koosta, koska sukset ovat 108 mm leveät (jalan alla), mutta ne sopivat täydellisesti muutamalla millimetrillä kummallakin puolella. En tiedä jätänkö ne päälle, kun suoritan todellisia alamäkiä ... siteet eivät ehkä irrota kunnolla, mutta ne on helppo poistaa suksista. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan.

Saapui.

-

Fritschi Axion Cramponia ei ole enää saatavilla täällä, ja kun ystäväni pyysi minua etsimään sitä, myös käytettyjä, löysin sen tältä sivustolta, tilasin sen kiireessä ja sain sen!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up