`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fischer

Fischer RC Pro 100 PBV

  • Fischer RC Pro 100 PBV
  • Fischer RC Pro 100 PBV
  • Fischer RC Pro 100 PBV

Fischer RC Pro 100 PBV

Tuotekuvaus Fischer RC Pro 100 PBV

Upea istuvuus ja mukavuus heti ensimmäisestä yrityksestä. Active Fit Zone -vuoraus varmistaa erinomaisen tehon, hallinnan ja palautteen. Kengän tyylikäs suorituskyky pitää jalka turvallisesti ja mukavasti.

Tekniset tiedot:

Mansetin materiaali: TPU

Viimeisin: 100

Jäykkyys: 100

Paino: 2160

Koko: 25,5

tekniikka:

100% saumaton kieli:

100% saumaton kieli. Käytännössä ei enää kitkaa, täydellinen istuvuus.

Grip Sole:

Pehmeämmästä muovista valmistetut kävelylevyt takaavat paremman, turvallisemman otteen ja turvallisen kävelyn jäisillä pinnoilla.

Aktiiviset sovitusalueet Liner RC Pro:

Fischer Active Fit Zones -vuorausjärjestelmä, jossa on 2 komponenttisuunnittelutekniikkaa, tukee aktiivisesti jalkaa kolmella määritellyllä toimintavyöhykkeellä. Tulos: enemmän mukavuutta ja suorituskykyä täydellisen istuvuuden ansiosta, joka mukautuu dynaamisesti jalan liikkeisiin ja anatomiaan.


snowinn:ssa näytämme sinulle kaikki Fischer:n RC Pro 100 PBV:n ominaisuudet. hiihtoverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Fischer RC Pro 100 PBV tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Fischer RC Pro 100 PBV ja voit hyödyntää muita hiihtovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje