`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fischer

Fischer RC Pro 100 PBV

  • Fischer RC Pro 100 PBV
  • Fischer RC Pro 100 PBV
  • Fischer RC Pro 100 PBV

Fischer RC Pro 100 PBV

Tuotekuvaus Fischer RC Pro 100 PBV

Upea istuvuus ja mukavuus heti ensimmäisestä yrityksestä. Active Fit Zone -vuoraus varmistaa erinomaisen tehon, hallinnan ja palautteen. Kengän tyylikäs suorituskyky pitää jalka turvallisesti ja mukavasti.

Tekniset tiedot:

Mansetin materiaali: TPU

Viimeisin: 100

Jäykkyys: 100

Paino: 2160

Koko: 25,5

tekniikka:

100% saumaton kieli:

100% saumaton kieli. Käytännössä ei enää kitkaa, täydellinen istuvuus.

Grip Sole:

Pehmeämmästä muovista valmistetut kävelylevyt takaavat paremman, turvallisemman otteen ja turvallisen kävelyn jäisillä pinnoilla.

Aktiiviset sovitusalueet Liner RC Pro:

Fischer Active Fit Zones -vuorausjärjestelmä, jossa on 2 komponenttisuunnittelutekniikkaa, tukee aktiivisesti jalkaa kolmella määritellyllä toimintavyöhykkeellä. Tulos: enemmän mukavuutta ja suorituskykyä täydellisen istuvuuden ansiosta, joka mukautuu dynaamisesti jalan liikkeisiin ja anatomiaan.


Tutustu nyt hiihto valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Fischer-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. snowinn:sta, omasta hiihto verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Fischer tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Fischer RC Pro 100 PBV. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Fischer RC Pro 100 PBV

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Flex-indeksi
Tuotetyyppi
Leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Paino
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje