`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fischer

Fischer RC 4 Podium 130

Fischer RC 4 Podium 130

  • Fischer RC 4 Podium 130
  • Fischer RC 4 Podium 130
  • Fischer RC 4 Podium 130
  • Fischer RC 4 Podium 130

Fischer RC 4 Podium 130

Tuotekuvaus Fischer RC 4 Podium 130

Ohjaa kilpailua! Ylivoimaisen kilparatsastus viime aikoina suunnitellulla MM-kisalla

Tämä kenkä on ihme-ase, joka on kehitetty maailmancupin urheilijoiden kanssa. Tekniikan ansiosta "Controlling the Race" urheilija voi valvoa laitteita. Tämä valvonta antaa sinulle luottamuksen ja tämä luottamus tekee sinusta nopeammin! Koska voit keskittyä tärkeimpiin tekijöihin: hiihto nopeammin!

Race Connected Fit

Race Connected Fit antaa racerille erittäin suoran yhteyden suksiin ja antaa tarkan palautteen kurssista. Uusi 92mm World Cup -kuoren viimeinen biomekaanisesti optimoitu jalustapaikka ja ultrakevyt AFZ-nahkakotelo takaavat erittäin tyylikkään ja erittäin ergonomisen sovituksen.

Tarkka ohjaus

Täysin uusi ja vallankumouksellinen Podium 150 -konsepti on täydellinen tarkkuus, kun hiihtokäynnit ja nerokas ohjauskäyttäytyminen. Yksilöllisyys, kuten koskaan ennen, 3D-kiipeilyn ansiosta käynnistys on aggressiivinen ja ainutlaatuinen tuningissa.

Race Flex Control

Race Flex Control -tekniikka tuottaa valtavan eteenpäin työntövoiman ja varmistaa maksimaalisen ohjauksen. RC4 Podium takaa tasaisen boot-jousen kaikissa lämpötiloissa ja lumiolosuhteissa, joten hiihtäjät voivat keskittyä kokonaan kilpailuun.

OMINAISUUDET:

Kaulusmateriaali: TPU

Jäykkyys: 130

Paino: 2399

Sole: ISO 5355

Velcrohihna: RC4 Phatt Maxx -podium

Shellin materiaali: TPU

Viimeinen mm: 92

Canting: Canting RC Pro

Soljet: RC 4 CURV Urheilijat

TECHNOLOGIES:

100% saumatonta kieltä

100% saumatonta kieltä. Käytännöllisesti katsoen mitään kitkaa, täydellinen istuvuus.

Korkea tarkkuusohjaus

* 3D-kalvot ja uudet perustuvat FE-analyysiin

Lace Liner

Lace Liners tarjoavat paremman ja pienemmän tuen kuoressa ja jalassa, etenkin rungon ja kantapään kohdalla.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Hiihtokengättuotteita suoraan Fischer:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten Fischer RC 4 Podium 130, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Fischer RC 4 Podium 130

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Flex-indeksi
Tuotetyyppi
Leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Paino
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin tyytyväinen

-

artikkeli toimitettiin nopeasti, kaikki täydellisessä järjestyksessä! Täältä voit tilata innokkaana talviurheilun harrastajana!

Fischer-palkintokorokkeelta 130

-

Super palvelu, nopea toimitus, hyvä hinta

Fischer-palkintokorokkeelta 130

-

Nopea toimitus, hyvä hinta, kaikki parhaat Voit tilata täältä!

Tehokkaat ja erittäin hyvät saappaat ammattihiihtäjälle.

-

Toimitus oli erittäin nopeaa. Olen erittäin tyytyväinen tähän Fischer-hiihtosaappaan ja snowinn-lähetyspalveluun. Valitsen 130 Flex RC4 -jalkapallokengää. Erittäin tehokas alaspaineen siirto hiihtolevylle, joten voit tuntea hiihtää taivutuksesi erittäin hyvin vähemmän voimalla. Tämä on paras valinta edistyneille hiihtäjille ammattihiihtäjille.

Fischer-veneet

-

Ne ovat vaikuttavia saappaita, laatua ja yksityiskohtia, tuote saapui erittäin nopeasti, haluan jo kokeilla niitä, jotta saanko sukset pian, olen myös pyytänyt niitä täältä. Tällä hetkellä verkkokaupassa kymmenen, kaikki hyvin hoidettu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje