`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fischer

Fischer Carbonlite Skate

  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate

Fischer Carbonlite Skate

Tuotekuvaus Fischer Carbonlite Skate

Täydellisyys korkeimmalla tasolla: Tämä kevyt RACE CODE -malli on suunniteltu nimenomaan naisen jalkaan anatomiseksi. Uusi Carbon Heel Counter -mallissa on tiukka, turvallinen kantapää, joka sopii erinomaisesti suorituskykyyn. Hengittävä Triple F -membraani takaa, että jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina.

Kuiva, lämmin ja hengittävä:

Triple F -membraani pitää veden ja lumen saapumasta saappaisiin, samalla kun ylimääräinen lämpö ja kosteus höyry päästävät ulos. Kengän sisällä oleva ilmasto pysyy lämpimänä ja kuivana riippumatta siitä, mikä on ulkoilmasto.

Fischer Fresh:

Kaikki hiihtäjät haluavat, että heidän suosikki saappaat kestävät niin pitkään kuin mahdollista ja pysyvät miellyttäviä käyttää kausi kauden jälkeen. Keskeinen komponentti on Fischer Fresh -hoito, joka vähentää hajuja ja suojaa saappaat sisäpuolelta pitkäaikaiseen mukavuuteen ja käyttöön.

Tekniset tiedot:

Viimeinen mm: 145

Sole: TURNAMIC® Race Skate

Sohlenflex: jäykkä

Boot Fit -käsite: Rotu

Technologies:

Hiilen kantapään laskuri:

Korkea korkealaatuisista hiilikuiduista valmistettu laskuri. Se pitää toisesta kädestä maailmancupin hiilikuoretta ja antaa sinulle optimaalisen kantapään ja kestävän suojan.

Helppo pääsy silmukoille:

Käytännölliset sisäänsyöttösilmukat ja laaja avautumismallit takaavat, että saappaat voidaan ottaa käyttöön tai ottaa pois mukavasti.

Extended Fit System:

Dual pohjallinen järjestelmä voidaan optimaalisesti mukauttaa kasvaa jalkoja. Lisätilaa luodaan poistamalla ylimääräinen pohjallinen.

Fischer Fresh:

Fischer Fresh lopettaa epämiellyttävät tuoksut, antaen sinulle kestävän tuoreuden hiihtokenkässä miellyttävän tuoksun ja tunteen sisältä.

Fischer Speed ​​Lock:

Uusi, vallankumouksellinen pikalukko pienimmällä koolla ja painolla. Vain vetää nauhat tiukka - niin se! Järjestelmä on turvallinen ja luotettava.

Niskalenkki:

Lisäliitäntä, jossa rintatappu on (joko tarranauhalla tai räkkikorvolla). Tekee jalka entistä turvallisemmaksi ja mahdollistaa paremman tehonsiirron.

Lace Cover:

Pitsipusseja suojaa lunta ja märkäolosuhteita vastaan ​​ja antaa sinulle mukavan lämpimän tunteen.

Naisten rotu Fit -käsite:

Sopii kaikkiin vaatimuksiin. Olipa sen muotoinen naisen jalka mukavasti tai rodun versio, räätälöidään nuorten hiihtäjien jaloille, joka täyttää kaikkien pyöreän pöydän mukavuudet tai suoran voimansiirron kilpa-ajossa: Boot Fit -konsepti, jolla on erikoisvastukset, on vastaus kaikkiin erilaisten kuluttajaryhmien erilaiset tarpeet ja morfologiat. s.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Fischer Carbonlite Skate:n! snowinn:ssa kaikilla Talviurheiluvarusteet tuotteillamme on täysi Fischer:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Fischer Carbonlite Skate kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Fischer Carbonlite Skate

Sukupuoli
Ikä
Taitotaso
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Paino
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri

-

Vaimoni Istanbul erittäin onnellinen. Tip-top-palvelu.

Fischer carbonlite luistinkenkä

-

Sain nämä vaimolleni korvaaviksi vanhoille Atomic-luistossäpille ja hän todella rakastaa niitä. Tuki, nauhoitusjärjestelmä ja mukavuus ovat huippuluokkaa. Hinta Snow Innissä on myös todella upea!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje